Była u mnie właśnie Babajaga z tżetem. Ten tżet....miau...obłaskawił wszystkie moje koty, które z niego nie chciały zleźć i mnie też obłaskawił...Ja na niego nie wchodziłam, Babajaga bardzo pilnowała A tak poważnie, właśnie tak sobie wyobrażałam partnera życiowego mojej ulubionej Babajagi Zrobili piękną sesje zdjęciową kociakom, czekam na rezultaty
Zdjęcia pójda do Pomponmamy i ona sama wstawi, które zechce A ten, no, Pomponmamo, co to za gliniany garniec u ciebie na stole stoi? Smalczyk? Ogóraski?
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim
Zdjęcia pójda do Pomponmamy i ona sama wstawi, które zechce A ten, no, Pomponmamo, co to za gliniany garniec u ciebie na stole stoi? Smalczyk? Ogóraski?
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim
Sesja fantasyczna!!! Pomponmamo to się u Ciebie drzwi dzisiaj nie zamykały Fajny dzień jak fajni ludzie odwiedzają. A nie będzie Wam czasem po drodze do nas? Długi weekend - nad morze warto się wybrać My z Rudim też zapraszamy!!!