Miałam troszkę wydatków związanych z Martynką (ktoś musi być winny

Ale za to zrobiłam dziś wpłatę na maj.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nah pisze:dokładnie - Walercia na "ślepaczkach" już została zauważona.
ale dobrze, ze raz jeszcze wkleilaś..trzeba o niej przypominać
wania71 pisze: Bardzo, bardzo dziękuję za pieniądze dla Przemiłka. Pan doktor, który uratował kotka był zaskoczony i prosił, żeby podziękować, mówił, że to bardzo miły gest, ale, że poradzą sobie jeszcze z wydatkami i żeby przeznaczyć tą kwotę na innego zwierzaka.
Jeszcze raz dziękuję, dodam tylko, że leczenie Przemiłka kosztowało ok. 2.500 i państwo Barket z Przemyśla, to naprawdę wspaniali ludzie. Przemiłka ktoś po prostu przyniósł do lecznicy i zostawił, a oni wyciągnęli go z fatalnego stanu. Za to Przemiłek -lejek sika im po kątach![]()
Zgłosił się na razie jeden domek, ale uznałam, że stado 30 kotów, to nie najlepsze towarzystwo dla tak poszkodowanego kociaka i że po prostu mógłby sobie tam nie poradzić.
Czyli nadal potrzebny Dom dla Przemiłka
izabeli pisze:A jak Bodzio??
Do domu na Warmii pojechał Filet,niestety test wykazał FIV +,więc kotek będzie domu bez kotów.
Znalazł dom dzięki Dzonss
Bazyliszkowa pisze:Znalazłam takie info o Fileciku, który na pierwszej stronie tego wątku wymieniony jest jako poszukujący domku:Do domu na Warmii pojechał Filet,niestety test wykazał FIV +,więc kotek będzie domu bez kotów.
Mam nadzieję, że to już DS.
Kicia_ pisze:Bazyliszkowa pisze:Znalazłam takie info o Fileciku, który na pierwszej stronie tego wątku wymieniony jest jako poszukujący domku:Do domu na Warmii pojechał Filet,niestety test wykazał FIV +,więc kotek będzie domu bez kotów.
Mam nadzieję, że to już DS.
Tak, to już DS, bez innych kotkówJak przyjdą fotki to się pochwalimy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 63 gości