Pirat. Bo liczy się wnętrze.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 01, 2009 7:32

Piraciku, zdrowiej szybciutko! :love: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt maja 01, 2009 8:22

Szybciutko zdrowiej Piraciku, bo niedługo będzie wysyp maluszków i wtedy może być ciężko o domek. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt maja 01, 2009 13:01

hop do góry
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt maja 01, 2009 15:52

kasia-wysyp powoli sie zaczyna, ale mam nadzieje, ze Piracik mimo to znajdzie swoje miejsce na ziemi, swoj domek, swoich duzych. On jest naprawde uroczy! Osobiscie nie widzialam wczesniej kota o takim umaszczeniu. Te pregi tak mocno zaznaczone :love: i przemily pyszczek :) Kamilka, nie poddawaj sie, wiem, ze ci ciezko, ale tylko ty teraz mozesz p0omoc kociakowi, on cie potrzebuje!Wiem, ze ciezko jest byc wsparciem dla kogos, kiedy samemu nie jest latwo. Musi byc dobrze, on musi wyzdrowiec!
Co do madrosci kotow-wiele razy sie przekonalam jak bardzo sa madre. Wiele razy mnie zaskoczyly ta swoja madroscia, ale to wszystko tylko utwierdza mnie w przekonaniu, ze koty to naprawde niezwykle istoty :) Im lepiej je poznaje, tym bardziej je kocham, podziwiam i szanuje :)
Kropka :D mam nadzieje, ze Piracik poslucha "rozkazu" zyczliwej cioteczki ;)
Pomruczonka i miziaki dla przystojniaka i podrzucam :)

PS.Mam nadzieje, ze te podrzucanie szybko sie skonczy, ze kociak szybko wyzdrowieje i znajdzie swoje szczescie :) On bardzo pragnie milosci, spokoju i ciepla. :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt maja 01, 2009 16:04

Masz racje Kociara-choc wiele osób z tępym uporem powtarza,że koty są fałszywe-oczywiście są to ludzie ,którzy nigdy kota nie pokochali-bo nie potrafią zaakceptowac tego,że koty potrafią nie posłuchac polecenia człowieka,tacy ludzie nie rozumieją ,że kot -to nie pies!
A poza tym ,koty z tą swoja niezaleznością bardzo przypominają zachowanie ludzi,a to już sie takim bęcwałom nie podoba!
Mam nadzieję,tak jak Ty,że nasze podrzucanie niedługo sie skończy,a Piraciątko wyzdrowieje i ktoś go pokocha i da mu domek!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt maja 01, 2009 16:53

Kociara82 pisze:
Co do madrosci kotow-wiele razy sie przekonalam jak bardzo sa madre. Wiele razy mnie zaskoczyly ta swoja madroscia, ale to wszystko tylko utwierdza mnie w przekonaniu, ze koty to naprawde niezwykle istoty :) Im lepiej je poznaje, tym bardziej je kocham, podziwiam i szanuje :)

Kurde Kociara tak to zajebiaszczo ujełaś że normalnie musiałam to zacytować,żeby kolejny raz przeczytać.Ja się nie raz przekonałam o mądrości kotów.Tak jak w pewien sposób moja Mysza nas uratowała.Kiedyś wyniuchała rano jak jara nam się zasilacz w komputerze.Chodziła,burczała cały czas,już miałam do swojego tz'a dzwonić i go opierdzielać, że jej michy nie nałożył.A jak zobaczyła że się dobudziłam,wskoczyła na fotel przy kompie i zaczęła mi pokazywać że coś czuje.Od razu po obudzeniu nie czułam zapachu,dopiero jak wstałam....O,siet..Później po południu jak tz wrócił z pracy otworzyliśmy kompa a tam w środku potopione w pięcet
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt maja 01, 2009 18:06

Nie cierpię podawać kotom leków :( ale muszę... niech on już wyzdrowieje :cry: :( i jeszcze Alutka choruje (grzybek) to jakiś horror :(

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt maja 01, 2009 18:08

Ale lepiej mu po tych lekach?I jak jemu w tej chwili ogólnie jest?
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt maja 01, 2009 18:08

Cameo pisze:Nie cierpię podawać kotom leków :( ale muszę... niech on już wyzdrowieje :cry: :( i jeszcze Alutka choruje (grzybek) to jakiś horror :(

Ojej :(
Kociaki, nie martwić Kamilki!
Zdrowiejcie, szybciutko!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt maja 01, 2009 19:07

kociczka39 pisze:Ale lepiej mu po tych lekach?I jak jemu w tej chwili ogólnie jest?

Zdecydowanie lepiej, ale uwierz mi że nie chciałabyś go teraz zobaczyć :(

Oczy są koszmarnie opuchnięte :(

Cameo

Post » Pt maja 01, 2009 19:13

Cameo pisze:
kociczka39 pisze:Ale lepiej mu po tych lekach?I jak jemu w tej chwili ogólnie jest?

Zdecydowanie lepiej, ale uwierz mi że nie chciałabyś go teraz zobaczyć :(

Oczy są koszmarnie opuchnięte :(

Kurde martwi mnie to puchate stworzonko
EJ NO CHŁOPIE WEŹ NO SIĘ NIE DAWAJ CO!!!!!
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt maja 01, 2009 19:18

wszystkich nas martwi :cry:
tym bardziej, że ostatnio było już naprawde ok z oczkiem, potem przyszły te żołądkowe problemy i teraz znów oczka :roll:

kurczaki blade..ma Pirat pecha :oops:

ale kciuki nieustanne!!!!
Ostatnio edytowano Pt maja 01, 2009 19:26 przez Nah, łącznie edytowano 1 raz
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Pt maja 01, 2009 19:21

Spróbuję zasięgnąć jęzora u naszych wetów w poniedziałek,jak się wyrobię.Może jeszcze coś oni dopowiedzą czemu to cholerstwo tak go trzyma.Zawsze więcej info nie zaszkodzi
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt maja 01, 2009 19:39

Dziewczyny, koci katar leczy się dość szybko, tylko nie wiem czemu wrócił? Muszę wyleczyć Piracika i go zaszczepić (jak najszybciej)

Cameo

Post » Pt maja 01, 2009 19:52

Cameo pisze:Dziewczyny, koci katar leczy się dość szybko, tylko nie wiem czemu wrócił? Muszę wyleczyć Piracika i go zaszczepić (jak najszybciej)

Może jakieś uczulenie na coś ma
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]