powiedz konikowi zeby on moze tak biedna bunie szorowal

U nas narazie spokuj Kajtus troszeczke przeziebiony ale juz u lekarza byl.
Niunia w tym czasie chodzila i miauczala po mieszkaniu

milego wieczorku zyczymy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:Na REZONANS MAGNETYCZNY mam termin na początek września.![]()
![]()
kasia86 pisze:Ja na łóżku cioteczki nie mam miejsca. Cztery koty to zawsze śpią.
nanetka pisze:A moje też leżały sobie w najlepsze na balkonie, ale sąsiadka piętro wyżej zechciała wytrzepać swój koci wystraszyła mi koty a na dodatek wszystkie paprochy wsypały mi się na balkon!
Co za ludzie
Trochę popsioczyłam głośno na balkonie, że mogłaby mi swoich śmieci na balkon nie wrzucać tylko sobie koc wyprać
nanetka pisze:A moje też leżały sobie w najlepsze na balkonie, ale sąsiadka piętro wyżej zechciała wytrzepać swój koci wystraszyła mi koty a na dodatek wszystkie paprochy wsypały mi się na balkon!
Co za ludzie
Trochę popsioczyłam głośno na balkonie, że mogłaby mi swoich śmieci na balkon nie wrzucać tylko sobie koc wyprać
Erin pisze:A moja ciocia zrobiła jeszcze lepiej sąsiadce, która dywanik trzepała na klatce, przez dziurę między poręczami (ciocia mieszka 2 piętra niżej). Zeszła na parter, zmiotła wszystko aż do trzeciego piętra (na którym mieszka "czyścioszek"), zadzwoniła do drzwi i kiedy babiszon otworzył, wysypała jej całą zawartość szufelki na podłogę w przedpokoju
Nah pisze::oops:
nowy wątek a mnie tu nie mai jeszcze się zastanawiam dlaczego Ania nic nie pisze
![]()
a tu zdjęć tyle![]()
Dodam, że brzuchol Mieciola jest przecuuudnej urody![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Hana, Kankan i 196 gości