Oj, wspolczuje przezyc!
Mru
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Oj, wspolczuje przezyc!
Mru
maciejowa pisze:MaryLux pisze:Mru, w naszym wątku są nowe zdjęcia. Prosimy podziwiać
Ina i Mru
Zaraz pedze!
Wlasnie wrocilem od wetkiZnow tylek pokluty. ALe powiedziala, ze jeszcze tylko jedno szczepienie i nie bede musial juz tam jezdzic wiecej
![]()
MruMan zadowolony![]()
maciejowa pisze:Ja tez mam juz dosyc tego latania do weta. Dzisiaj zrobilem awanture przy zastrzyku. Miauczalem i sie wyrywalem i Pani Wetka powiedziala do Duzej, ze najwyrazniej juz mam dosyc tego gabinetu i ze uspokoje sie, jak przestane do niej przyjezdzac.. Ja jednak lubie troche ta wetke, bo ona bardzo dobrze rozumie kotki![]()
Mru![]()
maciejowa pisze:Ja bym ja chetnie zaprosil, ale ona ma taka malutka coreczke - miauczke teraz i pracuje mało. I na pewno nie ma czasu do domkow przyjezdzacBo ta mala ciagle miauczy i wola jesc. A jak bylem u tej wetki z moja Duza i z Duza Tymczasowa to moja Duza nosila mala miauczke na rekach a ja musialem siedziec zamkniety w transporterze i bylo mi zle, ze to nie ja u Duzej siedze..
Mru zazdrosny
Dorota pisze:Mru, Mruuuuu!
Mam w domu ser zolty z przyszlosci!
Pakowany 1 maja 2009!![]()
Mru podekscytowany
maciejowa pisze:Nawet nie wiem czy moja wetka przyjezdza do domku. Ale dzisiaj byla do niej kolejkaaaaaa... Duzo pieskow i tylko jeden kotek oprocz mnie. Mniejszy Mlodszy nawet go poglaskal. Na razie Duza mowi, ze bedziemy jezdzic do gabinetu, jesli bede musial...![]()
Mru
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera i 33 gości