Moderator: Estraven
Nigra pisze:Ja rozumiem pragnienie, ale dlaczego ten rudy bandyta nogi sobie w tym myje?
Anja pisze:TZ chcac mnie rozbawic, po informacji o wynikach badan HrupTaka.
Tarmosi HrupTaczke po puckach (wtedy ona jest rozkoszna) i mowi do mnie (jako Hrupcia):
Mriii, zobacz, jestem maly NazgulekDajcie mi tego Froda w galarecie
![]()
Na parapecie tzn. to? http://www.kampinos.eu.org/~piotrek/200 ... /rys1.htmlMajorka pisze:Anju, Nazgulek przyśni mi się w nocy! A to zdjęcie na parapecie (czy to pan minister?) - też piękne!
Padme pisze:"Drużyna, cała w komplecie
W śmietanie i w galarecie
Z Gimlego na rożnie pieczeń
Z Elfa Legolasowy krem..."
To a propos Froda w galarecie - parafraza Smerfnych Hitów.
Padme pisze:Czego? Smerfnych Hitów?
Padme pisze:Spróbuję jakoś przeżyć do jutra... szkoda, ze się nie da przewinąć nocy... Młody będzie się włóczył, chorował na "chorobę przedprezentową" - jutro jedziemy po jego wymarzony keyboard. Może nawet parę słów zaliczę z książki. A Ty?
vitez pisze:Niezle... dopiero w okolicach tych stron (51, 52) zaczelo sie schodzenie na offtop, prywata, zasmiecanie watku i wymiana wiadomosci pomiedzy dwoma osobami w watku zamiast na PM... (tak! pije do Padme i eve ktore jako stale bywalczynie forum powinny wiedziec do czego PM sluzy) rekordowo dlugo trzymal sie tematu ten watek
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Czikulinda, Google [Bot], mag_kam i 442 gości