Kasia spieszy z pomocą każdemu bezdomnemu, choremu, skrzywdzonemu zwierzakowi. Leczy, sterylizuje, znajduje domy.
Zapraszam na wątek Kasia79 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88571&start=690
Wszystkie rzeczy są używane przeze mnie. Trochę pogniecione, bo czekały złożone w szafie na zdjęcia. Za kocie kłaki na zdjęciach z góry przepraszam.
Ciuchy do nowych właścicieli pójdą wyprasowane i bez sierści.
Wystawiam na bazarku:
1.
Niebieska bluzka Esprit (na żywo jest troszkę jaśniejsza). Rozmiar M/L. Pod pachami 2x39. Długość od dekoltu 41 cm.
2.
Seledynowa bluzka Warehouse. Rozmiar z metki 40. Pod pachami 2x40, długość mierzona z tyłu 48 cm.
3.
Brązowa koszulka na ramiączkach wzorkiem z diamencików. Nówka, tylko mierzona. Rozmiar z metki L ale to raczej eMka. Pod pachami 2x33 cm, długość z tyłu 44 cm.
4.
Czarna, sexowna bluzeczka firmy Warehouse. Rozmiar z metki 38/10. Ramiączka w formie falbanki fajnie układają się na ramionach. Pod pachami 2x33 cm, długość po boku 33 cm. Na jednym ramiączku i na dole z przodu jest skaza, jakby zaciągnięty materiał. Widać to tylko pod światło, jak na zdjęciu 3.
5.

Spódniczka firmy Troll, śliczna kratka, z zakładką z przodu, zapinana na 3 rzepy, jak na zdjęciu. W pasie 2x35 cm, długość 51 cm plus frędzelki.
6.

Golfik w kolorze mocnego fioletu, z przodu pod szyją marszczenie. Mój aparat troszkę przekłamuje, fiolet jest trochę ciemniejszy, jakby "głębszy", bardzo ładny. Rozmiar M. Pod pachami 2x35 cm, długość mierzona pod golfem to 52 cm.
Każdy ciuch zaczynamy od 5 zł. Bazarek trwa do 3 maja, godz. 22.00 czasu jaki wyświetla się na forum.
Koszty przesyłki pokrywam ja, o ile wylicytowana kwota przekroczy 10 zł, w innym przypadku koszt wysyłki to 5 zł.
Zapraszam