TRAGEDIA 63koty eksmitowane z mieszkania- błagam o pomoc! II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 29, 2009 22:07

taaaa mimo ze WS czyli wnerwiona San nie jest jednym z eksmitowanych ale jest kotem z Przyborowka to napisze tu:)

Wnerwiona jeeeeee ale ile? tyle nie je zaden z moich kotow....wpiernicza za stu. Warczy i prycha i gryzie ale niestety nie sika i nie robi koopy....czekam.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro kwi 29, 2009 22:14

No,no,ale ma spust dziewczynka.
Aga, a może ona nieśmiała i gdzieś w końciku się załatwia?

aoi neko

Od: Śro cze 18, 2008 16:44

Post » Śro kwi 29, 2009 22:16

aoi neko pisze:No,no,ale ma spust dziewczynka.
Aga, a może ona nieśmiała i gdzieś w końciku się załatwia?

Nie ma opcji:) mam oko na teren, no i zapach:)
Kuweta pusta. Poczekam spokojnie do jutra, i zobaczymy.
Obrazek

aga9955

Post » Śro kwi 29, 2009 22:28

Małgorzata Pękała pisze:... czy ktoś je pytał czy chcą być razem :?: :wink:

Nie. To było "małżeństwo aranżowane". :lol:
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Śro kwi 29, 2009 22:43

zabers pisze:
Małgorzata Pękała pisze:... czy ktoś je pytał czy chcą być razem :?: :wink:

Nie. To było "małżeństwo aranżowane". :lol:

Ona młoda, piękna i zdrowa, a on facet bez ......
To co się dziwicie :lol:

aoi neko

Od: Śro cze 18, 2008 16:44

Post » Śro kwi 29, 2009 22:51

No tak - "puste przebiegi". :wink: Nie dziwimy się. Zdecydowanie się nie dziwimy. :lol:
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024

zabers

Post » Czw kwi 30, 2009 6:28

Wnerwiona San sika:) jest w kuwecie:) koopy nie ma ale poczekam:) Aeptyt piekny oczka czyste nochal tez:) warczy
Obrazek

aga9955

Post » Czw kwi 30, 2009 6:34

Sterylka Stelli została odłożona do przyszlego tygodnia, mała mam mega biegunkę :( .
Leczymy ją profilaktycznie na lamblie, jeśli będzie poprawa po lekach to znaczy, że mała je ma, testu nie udało nam się w łodzi zdobyć.
Po wolnym weekendzie koopa idzie do labu, może uda nam się trafić w cykl wylęgu tego paskudźctwa :roll: .
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw kwi 30, 2009 6:37

iwcia pisze:Sterylka Stelli została odłożona do przyszlego tygodnia, mała mam mega biegunkę :( .
Leczymy ją profilaktycznie na lamblie, jeśli będzie poprawa po lekach to znaczy, że mała je ma, testu nie udało nam się w łodzi zdobyć.
Po wolnym weekendzie koopa idzie do labu, może uda nam się trafić w cykl wylęgu tego paskudźctwa :roll: .

O kurcze....to nie dobrze....A mocno biegunkuje? to znaczy czy czesto w ciagu dnia leci z niej? To moze byc jakis problem z jelitami....
Obrazek

aga9955

Post » Czw kwi 30, 2009 6:45

aga9955 pisze:
iwcia pisze:Sterylka Stelli została odłożona do przyszlego tygodnia, mała mam mega biegunkę :( .

O kurcze....to nie dobrze....A mocno biegunkuje? to znaczy czy czesto w ciagu dnia leci z niej? To moze byc jakis problem z jelitami....

Nie często, tak przeciętnie dwa razy ale za to bardzo rzadko, jest cały czas na leczniczym hillsie i/d.
Powinnam ją ciachnąć jak najszybciej, bo brzuch rośnie, ale przy takiej biegunce jak jest teraz nasza doc, kazała się jeszcze tydzień wstrzymać, jeśli mała zareaguje na leki i choć trochę sie poprawi to tniemy w przyszłym tygodniu i później doleczamy do końca.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw kwi 30, 2009 6:53

Iwciu a moze sprobuj innej karmy. Moja kotka ktora ma pernametna biegunke..to znaczy bardzo luzna koope raz dziennie czyli w zasadzie trudno to nazwac biegunka ,po odstawieniu hillsa i przejsciu na siemie lniane dodawane do gurmeta i recorvery ustabilizowala sie w miare. Suche sanabella dla wrazliwcow. Po hillsie miala bardzo smierdzace wyproznienia i duzo luzniejsze.
Wysylam kase na konto na jedzonko:)
Obrazek

aga9955

Post » Czw kwi 30, 2009 6:57

kurcze trzymam kciuki za Stelli, aby szybko sie poprawilo!
z tego co wiem to zaden inny nie biegunkuje wiec nie wiem czy to lamblie.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw kwi 30, 2009 6:59

Ponieważ nie wejdę tu przez parę dni, pozwolę sobie jeszcze raz przypomnieć co jest, a czego brakuje w Przyborówku:
"Do dziewczyn, które pojadą w weekend.
Jest (stan z wtorku):
1. Płyn do mycia
2. rękawiczki gumowe
3. posłanka (w przedsionku do naszej kociarni przy puszkach z jedzeniem) Przy okazji - weźcie co jest do prania (i od razu napiszcie kto je ma i kiedy wrócą - giną na potęgę, czort wie co się z nimi dzieje)
4. małe (35l.) worki na śmieci
5. Szmatki większe (powinno coś jeszcze być w dużej metalowej puszce - na stole po lewej)
Brak:
1. ręczniki papierowe
2. duże worki na śmieci

Weźcie na wszelki wypadek jakiś nóż, scyzoryk, otwieracz do puszek - w niektórych puszkach łamią się "zawleczki".
W razie gdyby było potrzebne - w torbie z lekarstwami zostawiłam kaftanik posterylkowy dla kota. To ostatnie piszę na wyrost, bo nie ma żadnych wiadomości odnośnie weta i nie wiem, czy kaftanik został już wykorzystany, czy nie."

zabers

Post » Czw kwi 30, 2009 7:02

zaraz napisze do Alamy, pojade do Przyborowka niestety na godzine- poltorej, bedziemy musialy sie na maxa sprezyc.
Jako ze nie mam opieki do malej jedziemy z Piotrkiem i z moja mala Majka, on bedzie z nia spacerowal po polach a ja z Alama musze sie szybko wyrobic.

Reczniki papierowe i duze worki dzis kupie. Weme nozyk i widelec, bo lyzkami ciezko sie rozdrabnia.
Mam nadzieje ze uda nam sie sprezyc i chce jeszcze dwom burym zdjecia machnac.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw kwi 30, 2009 7:04

Etka pisze:zaraz napisze do Alamy, pojade do Przyborowka niestety na godzine- poltorej, bedziemy musialy sie na maxa sprezyc.
Jako ze nie mam opieki do malej jedziemy z Piotrkiem i z moja mala Majka, on bedzie z nia spacerowal po polach a ja z Alama musze sie szybko wyrobic.

Reczniki papierowe i duze worki dzis kupie. Weme nozyk i widelec, bo lyzkami ciezko sie rozdrabnia.
Mam nadzieje ze uda nam sie sprezyc i chce jeszcze dwom burym zdjecia machnac.

Wystarczy Wam tyle czasu:) jest mniej kotow juz i naprawde to sprawnie idzie:)
Obrazek

aga9955

[poprzednia][następna]