nie obcinalyśmy mu jednak pazurków bo uznalam, że on ma tyle stresów w ostatnich 48 h, że jak mu jeszcze ten zafundujemy to nie będzie nas lubił

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ania Z pisze:Paproszek już w DT
nie obcinalyśmy mu jednak pazurków bo uznalam, że on ma tyle stresów w ostatnich 48 h, że jak mu jeszcze ten zafundujemy to nie będzie nas lubił
honda11 pisze:Etko czy Ania nazwana przez zabers Nową Szczęśliwa Posiadaczką (NSP) dołączy do naszego forum?
Było by nam baaaaardzo miło!
aga9955 pisze:Ania Z pisze:Paproszek już w DT
mam nr telefonu do Niny wiec bede bezposrednio sie z nia kontaktowac w sprawie Paprocha:) dzieki ANka za pomoc:)
Ania Z pisze:aga9955 pisze:Ania Z pisze:Paproszek już w DT
mam nr telefonu do Niny wiec bede bezposrednio sie z nia kontaktowac w sprawie Paprocha:) dzieki ANka za pomoc:)
ok, Nina zadba o małego
i nie przesadzaj![]()
a ja wracam do mojej stałej funkcjimistrza biurokracji, ale niestety ktos musi to robić
ale oczekuję informacji o Paproszku, bardzo sie zaprzyjaźniliśmy podczas dzisiejszego sadzenia pelargoni![]()
a i goraco witam nowy DTi DS Annę NSP
koperata pisze:Droga Jerzykowko,
zawiadamiam, że Rysiu ma się dobrze![]()
Dbam o niego; tulę i pielgnuję. Już nawet moi rezydenci się go mniej boją
![]()
Joasia, pomimo, że zabiegana i zaaferowana Anielką, pamieta i dba o wszytkich
Rysiu jest u nas od 10 dni. Niczego się nie bał. Już pierwszego dnia obejrzał wszystkie kąty, skorzystał z kuwety, po czym postanowił przywitać się z moimi kotami. To je przeraziło-kot, który niczego się nie boiI we trzy uciekły
Bały się go jeszcze kilka dni, a respekt czują do teraz ( Michał ma 7kg, Miau 4, Agatka-3 a Rysiu 2,7
![]()
). To nie było zamiarem Rysia, bo lubi towarzystwo kotów.
Poza tym, że Rysiu rządzi, to czesto je. Chyba czasem było krucho z jedzonkiemMoja metoda na takie "traumy"- dać jedzonka pod dostatkiem, aby kot poczuł zaufanie, że nie nigdy mu nie zabraknie.
Poza tym pielęgnuję mu oczko, uszka. Ryś we własnym zakresie zajął się futerkiem![]()
Zdjęć nie mam, bo niestety nie potrafię zrobić zdjęć czarnemu kotu
koperata pisze:To je przeraziło-kot, który niczego się nie boiI we trzy uciekły
Bały się go jeszcze kilka dni, a respekt czują do teraz ( Michał ma 7kg, Miau 4, Agatka-3 a Rysiu 2,7
![]()
).
Etka pisze:Te koty wszystkie odzywaja
Paweł Pe pisze:Etka pisze:Te koty wszystkie odzywaja
1. O tak! Koty już oswojone, wygłaskane. Zwłaszcza Olaf, który przewraca się na plecy i wręcz domaga się głaskania![]()
2. Ciekawe, że Trixi poza kryjówką nie za bardzo toleruje swojego kolegę.
Paweł Pe pisze:
Ciekawe, że Trixi poza kryjówką nie za bardzo toleruje swojego kolegę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, saturnx1964, Wix101 i 106 gości