Pieniądze z aukcji zostaną przekazane na futra Ani Rylskiej. Futer tych jest 12 (+ 13 pod dochodzących), w tym niektóre bardzo potrzebujące. Długi u weta rosną, potrzeba karmy i żwirku.
Kto zna Anię ten wie, że wybierając między potrzebami swoimi a zwierzęt, zawsze najpierw wybierze zwierzęta. Morał taki, że koty Ani mają leki, a Ania..
Wątek Tymczasów Ani: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=87783
Dzisiaj licytujemy:
1. zawieszka ze srebra w kształcie trójkąta, podstawa 3cm, wysokość 4cm, na odwrocie grawer (bo to pamiątka) jednak zupełnie niewidoczny przy noszeniu (wygrawerowane Matura 2000 - może komuś akurat podpasuje

2. zawieszka ze srebra BYK dedykowana w szczególności urodzonym koniec kwietnia - maj - można zrobić sobie naprawdę śliczny prezent

od pierwszego kopyta do ostatniego - 2,4cm, ciężko zwierza dokładnie wymierzyć bo nieforemny. Cena wywoławcza 25zł

3. kolczyki wallis - przepiękne na sztyfty, metal ciemny grafit z błyszczącymi kryształkami, bardzo eleganckie, na wielkie wyjście. Są przepiękne. Nowe, nieużywane. Kupiłam zachwycona wyglądem za 79,90zł. Sprzedaję z żalem, ale koty ważniejsze. Długość 9,5cm, szerokość (w najszerszym miejscu) 3cm. Pięknie się układają, wysmuklają twarz. Patsy - 50zł Dziękujemy

4. naszyjnik wallis metal ciemny grafit, zawieszka z kryształkami ciemny grafit i białymi na sztywnej "lince", z przdłużką regulującą długość naszyjnika. Bardzo elegancki, błyszczący. Nowy, nie używane ale bez metki. Kupiłam za 79,90
średnica dużego koła 4,5cm, średnica małego (otworu) 2,3cm Cena wywoławcza 40zł

Niestety zdjęcia robiłam przy kiepskim oświetleniu stąd przebarwienia. Cała biżuteria jest w świetnym stanie, a zawieszka i kolczyki z wallisa ślicznie się błyszczą - czego na fotkach nie widać.
Licytujemy do 3 maja do 20:00