kinga w. pisze:Byłam na spacerze z Miyuki i Hino. Coś cudnego. Wyniosłam gada na smyczy jakieś 10m od bloku a ten jak na gumce przywiązany - najkrótszą drogą do domu. Ledwie nadążyłam.
Wow! Kotki spacerowały? Chciało Ci się?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Byłam na spacerze z Miyuki i Hino. Coś cudnego. Wyniosłam gada na smyczy jakieś 10m od bloku a ten jak na gumce przywiązany - najkrótszą drogą do domu. Ledwie nadążyłam.
kalair pisze:Wow! Kotki spacerowały? Chciało Ci się?
kalair pisze:KTO ZA MNĄ TĘSKNIŁ?
AYO pisze:Duża od Mru na dwóch zaprzyjaźnionych wątkach POLONISTEK zwana jest [ .. nieformalnie rzecz jasna..] Matką Przełożoną![]()
.. to było w temacie ZOŁZA![]()
Ja z innej mańki![]()
Zaszczepiłam dziś Kota-B. czymś, co podano mu w jednej strzykawce [tak jak rok temu] i to coś nazywało sie : Qadricat-Panl, Qadricat-HC, Qadricat-Rage.
Dostał to w kark - ani miauknął - obecnie nie widzę żadnych niepokojących objawów..
Czy ktoś coś wie:
kinga w. pisze:kalair pisze:Wow! Kotki spacerowały? Chciało Ci się?
Spacerowały to za dużo powiedziane. Ja je wyniosłam a one wróciły. Biegiem.
Zaraz ide na polowanie.
Dorota pisze:kalair pisze:KTO ZA MNĄ TĘSKNIŁ?
Ja!
Mru
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:KTO ZA MNĄ TĘSKNIŁ?
Ja!
Mru
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mrusiu,ja za Tobą też! Mam nadzieję, że buziaki przekazała Ci Duża uczciwie?![]()
![]()
kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:Wow! Kotki spacerowały? Chciało Ci się?
Spacerowały to za dużo powiedziane. Ja je wyniosłam a one wróciły. Biegiem.
Zaraz ide na polowanie.
Jakie polowanie?!I poszła..
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:KTO ZA MNĄ TĘSKNIŁ?
Ja!
Mru
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mrusiu,ja za Tobą też! Mam nadzieję, że buziaki przekazała Ci Duża uczciwie?![]()
![]()
Tak, tak, tak!![]()
Ale ma oblicze spuchniete![]()
Mru niewinny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości