w sprawie paczki będe interweniować bo juz dawno powinna być

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Faktycznie NOT ja jakas zakręcona już ostatnio jestem, bo sie chciałam z Tobą na piątek umawiać a zupełnie zapomniałam że przecież tydzień sie kończy w czwartek bo dalej to już Swięto.No te dwie koteczki co są w klatkach, to myśle że z trzy dni posiedzą sobie i je trzeba odwieżc. Ale ta co była najgrubsza to niewiem. Ona siedzi w dużym transporterze bo nie ma innej opcji a jest dzika okrutnie. Tylko martwie się ,bo tak do niej zaglądam a ona jakaś taka słabiutka mi sie wydaje. Nie wiem może tamte były wcześniej zrobione i sie lepiej wybudziły.Jedzonka narazie nie ruszyła i leży jakaś taka smutna. Sama nie wiem.Jeśli chodzi o kolejne sterylki to niestety nic już mi nie pójdzie na transporter. No może jedna młoda szara taka drobniutka. Ale te co mi na nich teraz najbardziej zależy to nic jak tylko pułapka . No i teraz sie głowie jak to zrobić najlepiej. Męża juz nie będzie a najlepiej by było powtórzyć taką akcje jak wczoraj . Ze pułapka pracowała na złapanie 3 kotek. Nie wiem jak to rozgryzć.Wiem że poniedziałek odpada. Ale wtorek, mógłby juz być.
Myśle tylko cały czas jak złapać żeby choc trzy pojechały te w największej potrzebie.Lucynka nie chce mi za nic do pułapki wejść a brzuszek jej sie robi.Córcia Celinki też już okrągła się robi.No i mam jeszcze taką młodziutką, drobną pingwinke też zaokrągloną.One by musiały pojechać.Nie mam pomysłu jak to zrobić mądrze.Wszystkie te kotki to kotki z opuszczonych działek.
iza71koty pisze:NOT potrzebuję złapac pilnie trzy kotki.Wszystkie tylko na pułapkę. Nie ma innej opcji.Muszę przerzucić nie ma wyjścia. Nie wiem jak to zrobić narazie myślę.Zadna z nich się nie zagapi. Nie ma takiej opcji już sprawdzałam. Jedna nawet nie chce wejść do pułapki, wiec będzie bardzo cieżko.
Mi się zdarzyło. Ale w TOZie zawsze robią. Pytałaś w TOZie u Siebie?Tam Ci odmówili???monika74 pisze:Normalnie nie wiem co robić![]()
na stajniach (miejsce gdzie opiekujemy sie z córką kotami)
pojawiła sie koteczka w wysokiej ciąży chciałam zrobić jej sterylke aborcyjną ale niestety wet odmówił wykonania zabiegu .Zdazyło sie wam coś takiego kiedyś ?
iza71koty pisze:Mi się zdarzyło. Ale w TOZie zawsze robią. Pytałaś w TOZie u Siebie?Tam Ci odmówili???monika74 pisze:Normalnie nie wiem co robić![]()
na stajniach (miejsce gdzie opiekujemy sie z córką kotami)
pojawiła sie koteczka w wysokiej ciąży chciałam zrobić jej sterylke aborcyjną ale niestety wet odmówił wykonania zabiegu .Zdazyło sie wam coś takiego kiedyś ?
iza71koty pisze:To w tym wypadku musisz zrobić w TOZie w Szczecinie. Tu Ci nie zrobią za darmo bo jest rejonizacja. Zbieraj kasę i wież kicie do Szczecina. Nie ma wyjścia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 91 gości