DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 28, 2009 8:23

Wielbłądzio pisze:
alus1 pisze:
kalair pisze:Wielbłądku i Dranie! Jak Pioplunio?

Znowu chciała Go upłynnić wyrodna matka :twisted:

Pluszynka 8O ? A w życiu!
Za to mam dla Ciebie prześlicznego, wypasionego marmurka :twisted:
Podobno masz jakieś kartony do olania :wink: ?

Marmurek jest moja. I ja nie pozwalam nikomu oddawać :evil: .
Jak olewanie nowej kanapy? 8)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto kwi 28, 2009 8:27

Wielbłądzio pisze:
alus1 pisze:

kurka jaka czujna :twisted:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto kwi 28, 2009 8:32

A Nornisia? Jak się czuje?

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Wto kwi 28, 2009 9:56

genowefa pisze:Siupsiupek dziś żarł orzechy, a Pela sałatę 8O 8O 8O Świat się kończy normalnie ;)

Czarna maupa wpiep ... po 1/4 liści przeeeślicznych tulipanów :twisted:
A wczoraj zlizywała nie-wiadomo-co z pustej grzanki małegodużego :roll:
Pomijając lukier z wielkanocnych bab 8)

Dzień dobry wsjem.

Kasa dla Gattarki właśnie poszła.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Wto kwi 28, 2009 11:01

Lemoniada pisze:A Nornisia? Jak się czuje?

Czuje się i wygląda kwitnąco :)
Odczuwa jedynie dotkliwie brak w zasięgu paszczy smakowitych frotek oraz recepturek :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto kwi 28, 2009 11:07

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:
alus1 pisze:

Marmurek jest moja. I ja nie pozwalam nikomu oddawać :evil: .
Jak olewanie nowej kanapy? 8)

No nie no, KAMIKADZE 8O Po raz kolejny zapewnia mnie publicznie, że Licho jest jej 8O
Opanuj się, przemyśl to jeszcze raz... zanim znajdziesz przed drzwiami transporter z wymarzoną zawartością :twisted:
To jest pogróżka, ja tak lubię :smokin: :wink:

A w kwestii olewania: jeszcze NIKT nie olał :twisted: Za to rano na chwilę przed wyjściem z domu znów wywąchałam zaschniętą kałużę pod ścianą przy drzwiach wejściowych :crying:

Witaj Myszeńko :lol:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto kwi 28, 2009 11:11

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:
Chuda Cholera na razie je :D W nocy pożarła ze 2/3 saszetki gourmeta i trochę chrupek, w dzień nie wiem, ale wieczorem przy mnie znów chrupała. Dziś też dostała gourmeta perle z warzywami - liczę na to, że chociaż podziobie...

Skoro jest lepiej, to może na razie odpuścimy Busi jazdę do wetki w środę? Z tego, co piszesz sprawa wygląda nieźle, jak na Ch. Ch. Chyba jednak ten zastrzyk hormonalny działa, zawsze to lepsze niż steryd. W sumie badania krwi też są całkiem-całkiem.

OK, pojedziemy jak sytuacja wróci do swojej parszywej normy :?
Cholera naprawdę trochę je z własnej woli :D
Co prawda nocnego gourmeta nie zdążyła zjeść, zanim do pokoju wparowali dwaj podstępni, spasieni czarni złodzieje :twisted: - ale przed wyjściem wyłożyłam jej do miseczki następnego, a wyżej wymienionych przepędziłam z sypialni :twisted: ...

Wielbłądzio

Post » Wto kwi 28, 2009 12:30

Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:
Chuda Cholera na razie je :D W nocy pożarła ze 2/3 saszetki gourmeta i trochę chrupek, w dzień nie wiem, ale wieczorem przy mnie znów chrupała. Dziś też dostała gourmeta perle z warzywami - liczę na to, że chociaż podziobie...

Skoro jest lepiej, to może na razie odpuścimy Busi jazdę do wetki w środę? Z tego, co piszesz sprawa wygląda nieźle, jak na Ch. Ch. Chyba jednak ten zastrzyk hormonalny działa, zawsze to lepsze niż steryd. W sumie badania krwi też są całkiem-całkiem.

OK, pojedziemy jak sytuacja wróci do swojej parszywej normy :?
Cholera naprawdę trochę je z własnej woli :D
Co prawda nocnego gourmeta nie zdążyła zjeść, zanim do pokoju wparowali dwaj podstępni, spasieni czarni złodzieje :twisted: - ale przed wyjściem wyłożyłam jej do miseczki następnego, a wyżej wymienionych przepędziłam z sypialni :twisted: ...

To na razie obserwuj, jeśli jest OK, to nie będziemy jej stresować. W razie pogorszenia włączamy sygnał i jedziemy.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto kwi 28, 2009 20:53

Cholernica :wink: śpi na szafie, sąsiad (ten od wężyka, a jakże) naprawia tym razem drzwi wejściowe, a ja padam :roll: To jakiś mit, że Wielbłądy są stworzeniami o dużej wytrzymałości :roll: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto kwi 28, 2009 20:57

A nastrój Ch.Ch. i nastawienie do życia bardziej optymistyczne?
Już nie jest taka smutna?
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Wto kwi 28, 2009 21:14

Wielbłądzio pisze:Cholernica :wink: śpi na szafie, sąsiad (ten od wężyka, a jakże) naprawia tym razem drzwi wejściowe, a ja padam :roll: To jakiś mit, że Wielbłądy są stworzeniami o dużej wytrzymałości :roll: :twisted:

teraz Go na sprężynkę łapiesz? :D
miejsce do snu dobre jak każde inne :wink:

alus1

Post » Wto kwi 28, 2009 21:20

alus1 pisze:
Wielbłądzio pisze:Cholernica :wink: śpi na szafie, sąsiad (ten od wężyka, a jakże) naprawia tym razem drzwi wejściowe, a ja padam :roll: To jakiś mit, że Wielbłądy są stworzeniami o dużej wytrzymałości :roll: :twisted:

teraz Go na sprężynkę łapiesz? :D
miejsce do snu dobre jak każde inne :wink:

:roll: :?:
tym razem naprawiał zacinające się zamki u drzwi...

naprawa polegała m.in. na powiększeniu otworów na zasuwki i sąsiad musiał w tym celu wiercić dziury... nie napisałam dokładnie, bo tak podejrzewałam, że którejś znów coś sie skojarzy :twisted: no i co z tego, że nie napisałam :roll:
deprawujesz mnie Alu :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto kwi 28, 2009 21:25

Wielbłądzio pisze:

naprawa polegała m.in. na powiększeniu otworów na zasuwki i sąsiad musiał w tym celu wiercić dziury... nie napisałam dokładnie, bo tak podejrzewałam, że którejś znów coś sie skojarzy :twisted: no i co z tego, że nie napisałam :roll:

a to jeszcze można ? :lol:

alus1

Post » Wto kwi 28, 2009 21:26

Anuk pisze:A nastrój Ch.Ch. i nastawienie do życia bardziej optymistyczne?
Już nie jest taka smutna?

Po niej właściwie trudno stwierdzić, jaki ma humor :roll: Generalnie rzecz biorąc jest grzeczna i większość czasu spędza spokojnie sobie gdzieś siedząc/leżąc, teraz też standard... Ale nie sprawia wrażenia jakby coś ją bolało... Z godzinę temu wytrwale skakała na klamkę, otwierała sobie drzwi, wychodziła i wrzeszczała na Dranie - więc chyba ma sporo energii :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto kwi 28, 2009 21:27

alus1 pisze:
Wielbłądzio pisze:

a to jeszcze można ? :lol:

a nie można :roll: ? samotnej od lat starej panny :roll: ?

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]