Tosia choć już nie młoda sterylkę zniosła bardzo dzielnie i jak widać po wypuszczeniu jest w dobrej formie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Oj nie no sprawdzic to i tak muszę. Wtedy jak mi ten wydruk w Banku robiła to nie zwróciłam specjalnej uwagi jak powiedziała ze operacje na koncie są dopiero od 5 marca. Spieszyłam sie wzięłam ten wydruk i poleciałam. Dziś miałam trochę urwania głowy z łapaniem i przerzucaniem kotek ale sprawdzę to jak najszybciej jak się uda. To dobry stary bank. Wierzę że wszystko jest jak trzeba.Afatima pisze:Pani Izo, spokojnie, najważniejsze dla mnie jest, żeby pieniądze do pani dotarły. Rzeczywiście może wpłynęły nastepnego dnia i nie ma na wyciągu. Niech pani nie lata specjalnie do banku, tylko przy okazji, i tak ma pani tyle na głowie. Nie chodzi o to, żeby w rozliczeniu były, tylko żeby na koncie się znalazły
Witam Serdecznie NOT. Coś ostatnio do Nas mało zaglądasz?Obiecałam ze będe robić po dwie ale teraz były dobre warunki na łapanie bo Mąż do pomocy i samochód i można było w ciągu jednego dnia trzy razy użyć tej samej klatki pulapki. To dobre warunki i skuteczna akcja. Ja tez Bardzo się ciesze. Poniewaz odwieżlismy też kotki na swoje miejsca mam teraz dwie wolne klatki więc myślę że jakoś damy rade. No w sytuacji kiedy jest wiecej czasu na łapanie i wszedzie mozna podjechać i poczatować to dla mnie luksus. Dziękuję też Meżowi bo siedział i pilnował jak ja poszłam do kociaków.Na dzień dzisiejszy są trzy pilne na opuszczonych działkach. Jak u Ciebie będzie z czasem w tym tygodniu? Da rade coś wskórac u Meża?Pozdrawiam SerdecznieNOT pisze:Pani Izo, gratuluję złapania trzech kotek do sterylki.
Witam Aniu c. Też bardzo na to licze ze Mroweczka się pokaże. Wiem ze w tamtym roku też miała taki mały wypad i poprzedniego roku też. Obok na alejce przyjeżdża jedna babka do kociaków. To babka z tej alejki co się tam ta kotka okociła, więc moze Mróweczka kręci sie tam z ciekawości. Wczoraj wołałam na cała alejkę. Zobaczymy dziś.Ostatnio była w dobrej formie a i apetyt dobrze dopisywał.ania c pisze:Mróweczko wracaj jak najszybciej
Piękne Dzięki Ja-Ba. Prosimy o Mocne Mocne Kciuki nadalJa-Ba pisze:są kciuki za koteczki![]()
![]()
Śliczne Dzięki NOT.NOT pisze:Ja-Ba pisze:są kciuki za koteczki![]()
![]()
Ja też trzymam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 82 gości