Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Myszi pisze:Dobra robota!
A czemu mieliby Cie nie wpuścić?
Dama Ya pisze:Bo to święto i w schronisku pewnie będzie tylko jeden ludź. Ale już napisałam do pani dyrektor i czekam na odpowiedź. Jak dostanę od niej zgodę, to wybierzemy się tam razem z mężem.
Dama Ya pisze:Odpowiedzieli mi z Katowic w sprawie klatek. Taka metrowa kosztuje 170 zł + podłoga 40 zł + koszty kuriera. Chyba taniej nigdzie nie znajdę. Czy taka metrowa wystarczy, bo kuweta zajmuje trochę miejsca?
terenia1 pisze:Dama Ya pisze:Odpowiedzieli mi z Katowic w sprawie klatek. Taka metrowa kosztuje 170 zł + podłoga 40 zł + koszty kuriera. Chyba taniej nigdzie nie znajdę. Czy taka metrowa wystarczy, bo kuweta zajmuje trochę miejsca?
To dziwne bo u nas Kropeczka 13 zamawiał taką bardzo dużą króliczą klatę ale zmieści sie tam dorosły kociak nawt z kuwetą ona jest z plastkowym dnem i za całość powiedzieli chyba 100zł. Chyba że mówisz o takiej kenellówce - tak się to chyba nazywa. To faktycznie cena taka może być.
Korciaczki pisze::ok: za bazarek, coby jak największe plony przyniósł
Korciaczki pisze:Takie łądne rzeczy
A może te rameczki co dostałyśmy w prezencie przy adopcji Beni? Taki piękne decoupagestoją na biurku, ze zdjęciem Beniowatej. Może zostały Ci jeszcze jakieś?
Podrzucimy !!!
Dama Ya pisze:terenia1 pisze:Dama Ya pisze:Odpowiedzieli mi z Katowic w sprawie klatek. Taka metrowa kosztuje 170 zł + podłoga 40 zł + koszty kuriera. Chyba taniej nigdzie nie znajdę. Czy taka metrowa wystarczy, bo kuweta zajmuje trochę miejsca?
To dziwne bo u nas Kropeczka 13 zamawiał taką bardzo dużą króliczą klatę ale zmieści sie tam dorosły kociak nawt z kuwetą ona jest z plastkowym dnem i za całość powiedzieli chyba 100zł. Chyba że mówisz o takiej kenellówce - tak się to chyba nazywa. To faktycznie cena taka może być.
Ta, o którą pytałam jest cała metalowa z metalowym dnem. Muszę zerknąć jeszcze raz na królicze... wtedy można by było kupić dwie lub trzy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 16 gości