kalair pisze:![]()
![]()
![]()
JAJO MASZ!?![]()
Klikam.
Mam

Jeszcze poluję na jakieś kolorowe

Twoje jeszcze miękkie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:![]()
![]()
![]()
JAJO MASZ!?![]()
Klikam.
kinga w. pisze:Cześć Romanie! Upolowałem dziś Dużą - nie wiem czemu się teraz złości. Porządnie ja upolowałem - była krew i woda utleniona i plaster. I teraz Dużą mówi że mam nas w d... i bierze się do roboty. Ciekawe jak ona nas tam ma jak my jesteśmy tutaj...
Kłaczek myślący
kothka pisze:kalair pisze:![]()
![]()
![]()
JAJO MASZ!?![]()
Klikam.
MamCiekawa jestem co niego wyjdzie
Jeszcze poluję na jakieś kolorowe
Twoje jeszcze miękkie?
kinga w. pisze:Moja Duża też zwykle nie używa tego pudełka z różnymi dziwnymi rzeczami ale dziś wzięła bo jej bardzo leciało. I mówiła do mnie takie różne dziwne rzeczy... Nie bardzo wiem o co jej chodziło, ale chyba to nie były miłe rzeczy. A jak ona nas już nie kocha?
Kłaczek zdruzgotany
kalair pisze:Moje to mi wyszło, że jest gotowe do wczesnego wyklucia, i powinno być jeszcze za chmurką....Qrka, nie znam tak dobrze angielskiego!
kinga w. pisze:Czyli moge spokojnie iśc spac po sniadanku - może doopsko mam obsrane, ale sumienie czyste!
Kłaczek zadowolony
kothka pisze:kalair pisze:Moje to mi wyszło, że jest gotowe do wczesnego wyklucia, i powinno być jeszcze za chmurką....Qrka, nie znam tak dobrze angielskiego!
Napisz co Ci napisało, to Ci przetłumaczę
Dorota pisze:...bry... Romanie!
Nelly pisze:Ceśc Romeczku, pięknie na trawce wygladałeś, no i fajny dziki ogród masz.
A chcieliśmy Estiana uczyć chodzić na smyczy i jakoś nic nie wyszło z planów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google [Bot], Lifter, ruda_maupa i 28 gości