ja też musiałem pobawić się z Dużym
ale kocyk już na fotelu tak ładnie mi połozyli czyli czas na spanie
Dobranoc
Jaś
Spokojnej Duże
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Cześć, Mrubisku! My tylko na chwilę bo Duża znów pracuje. I jest na mnie zła bo upolowałem jej nogę. No, troche poszarpałem pazurami... NO, co? Wystawała spod kołdry!
Kłaczek myśliwski
maciejowa pisze:Czesc Kretki! Dzien dobry wszystkim. Sloneczko pieknie swieci od rana, Duza na pewno pozwoli mi dzisiaj wyjsc na balkon)
Mru szczesliwy
kalair pisze:maciejowa pisze:Czesc Kretki! Dzien dobry wszystkim. Sloneczko pieknie swieci od rana, Duza na pewno pozwoli mi dzisiaj wyjsc na balkon)
Mru szczesliwy
Ale fajnie Mru,że masz balkon! My tylko parapet. Ale dużo miejsca!
Kretki Lubiące Słoneczko
gosiaa pisze:Mru uwielbiam czytać o Twoich radościach i troskach
maciejowa pisze:gosiaa pisze:Mru uwielbiam czytać o Twoich radościach i troskach
Dzien dobry. Bardzo mi jest miłoPisuję też czasem na blogu mojej Dużej. Mam swoja kategorie o tu: http://drfly.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?537532. Na razie nie napisałem zbyt duzo, bo krotko tutaj mieszkam, ale na pewno nadrobie
![]()
Mru Bloger
Dorota pisze:maciejowa pisze:gosiaa pisze:Mru uwielbiam czytać o Twoich radościach i troskach
Dzien dobry. Bardzo mi jest miłoPisuję też czasem na blogu mojej Dużej. Mam swoja kategorie o tu: http://drfly.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?537532. Na razie nie napisałem zbyt duzo, bo krotko tutaj mieszkam, ale na pewno nadrobie
![]()
Mru Bloger
Mru![]()
Swiatowy kot z Ciebie!
Mru podziwiajacy
maciejowa pisze:kalair pisze:maciejowa pisze:Czesc Kretki! Dzien dobry wszystkim. Sloneczko pieknie swieci od rana, Duza na pewno pozwoli mi dzisiaj wyjsc na balkon)
Mru szczesliwy
Ale fajnie Mru,że masz balkon! My tylko parapet. Ale dużo miejsca!
Kretki Lubiące Słoneczko
Mam balkon! Duzi specjalnie dla mnie zalozyli na nim siatke i starsznie sie z tego cieszyli. Wcale nie wiem dlaczego. Jak mam niby na ptaszki polowac, hę?
Mru
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, muza_51 i 35 gości