Moderator: Estraven
lutra pisze:Ej, a Pan Pasztet?

Zowisia pisze:Zaswiadczam !
zo, majaca obszernymaterial porownawczy
PS zapisuje sie na mala Kaje ... wstepnie przedwstepnie ...
Tweety pisze:a co dalej z Pumą? zostaje na DT czy szuka domu?
markopolo00 pisze:W kociarni chyba największe dziury załatane zostało
tylko wyrównanie najbardziej wkurzył mnie stojący na
środku próg o który cały czas się potykałem .![]()
a tak wygląda po mojej modernizacji![]()
już więcej nie będzie mi stawał na drodze
Około 18,00 ma przyjść pani zapoznać się z bezogonkiem
anna09 pisze:Tweety pisze:a co dalej z Pumą? zostaje na DT czy szuka domu?
Nie wiem i nie śmiem zapytać. Może Ty zapytaj. Jesteś szefową, więc Tobie wypada![]()
Pumka w porządku, tylko ma jakąś małą infekcję w uszkach i dostała kropelki. Wczoraj zakończyła antybiotyk i wet zalecił zrobienie kontrolnego wymazu w połowie przyszłego tygodnia.
Jak pewnie wiesz, Puma ma też problem z dziąsłami. Ma to słynne (zapomniałam, jak się nazywa) zapalenie dziąseł. Leczy się to sterydami, ale Gubała powiedział, że na razie, po tych wszystkich infekcjach, nie chce jej go dawać. Ostateczna metodą leczenia jest usunięcie wszystkich ząbków, ale Gubała na razie (póki jej te dziąsła nie przeszkadzają w jedzeniu - a nie przeszkadzają, bo apetyt ma i wsuwa również suche) nie chce ich usuwać, bo na to zawsze przyjdzie czas.
Dziewczynka mruczy ślicznie wzbudzając zachwyty w poczekalniA wracając do domu, rozłożyła się na boczku w transporterku i kiedy tylko zagadnęłam do niej, włączyła ten swój głośnny motorek
![]()
Tweety pisze:to ja poproszę nr tel, bo teraz to już naprawdę jest mi potrzebny
Kinya pisze:Mam jeden (albo chyba nawet dwa) niepotrzebny używany zlewozmywak. Nie jest (są?) wybitnie atrakcyjny, ale jeśli się przyda to mogę przekazać na Kocimską

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], kasiek1510, koszka, kota_brytyjka, misiulka i 118 gości