To panna Puchatka. Bialy jest wlasciwie tylko koniec paluszka (ostatnie foto).
Ma lekko dluzsze futerko (stad to oryginalne imie

Zdjecia slabe, wieczorem mam miec lepsze.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleba pisze:jopop pisze:Aleba, Twój podbieraj jeszcze nie uciekł z lecznicy, mam nadzieję? mam dziś wobec niego wielkie plany...
Uciekł, mam go w domu...
Jeśli jesteś umówiona na czwartkowe popołudnie, to może my wtedy z Malk obskoczymy Mianowskiego? Około 21 będziemy mogły zwolnić sprzęt - czy gdybyś miała łapać w nocy, to jest to ok godzina czy za późno?
jopop pisze:CHOLERA JASNA!!! właśnie był u mnie Twój chłop, jakbym wiedziała to bym poprosiła, by go przyniósł
Aleba pisze:jopop pisze:CHOLERA JASNA!!! właśnie był u mnie Twój chłop, jakbym wiedziała to bym poprosiła, by go przyniósł
A co on robił u Ciebie? Zabłądził?
jopop pisze:1. Właśnie przyszłam do pracy. Po drodze spotkałam czarną kotkę. Zakiciałam, otarła się o nogi. Nasi uczelniani stolarze twierdzą, że to jedna z mieszkanek piwnicy w stolarni. I że jest tam kolejne nieznane mi dotąd stado![]()
Mam kotkę luzem w pokoju, siedzi sobie właśnie na parapecie, co chwila podłazi i ociera się i mruczy. Jakoś tak bym jej domu poszukała, bo to WYRAŹNIE bardzo proludzkie zwierzę. Kto ją weźmie na tymczas? czarna, przemiła... ma wyrwane futro na tyłku - pies? kocur? pewnie dopiero jutro pozbędzie się macicy, bo dziś kolejka w lecznicy...
Kaprys2004 pisze:
Memka, skąd masz takie piękności??
Kaprys2004 pisze:Aleba pisze:jopop pisze:CHOLERA JASNA!!! właśnie był u mnie Twój chłop, jakbym wiedziała to bym poprosiła, by go przyniósł
A co on robił u Ciebie? Zabłądził?
No właśnie...
Ciekawa byłam czy był na legalu![]()
Jopop, cieszyć się należy, bo to i tak spokojna reakcja na takie wieści![]()
Zagadaj Alebę podbierakiem, może zapomni
![]()
memka pisze:Kaprys2004 pisze:
Zlozylam u jopop zamowienie na maluchy w poprzedni poniedzialek, w piatek byly juz u mnie. Niezawodna firma
Kaprys2004 pisze:Idzie do pracy i wraca z kotem.. Miziastym. Czarnym. To się nazywa mieć szczęście..
Jak ją przyniosłaś?Pod pachą czy w standardzie chadzasz do pracy z transporterem?
Kaprys2004 pisze:memka pisze:Kaprys2004 pisze:
Zlozylam u jopop zamowienie na maluchy w poprzedni poniedzialek, w piatek byly juz u mnie. Niezawodna firma
Sie wie
Zdrowe?
Bo że piękne, to widać..
Ile ich jest i skąd?
jopop pisze:Kaprys2004 pisze:Memka, skąd masz takie piękności??
znajomość ze mną szkodzi
jopop pisze:Kaprys2004 pisze:Idzie do pracy i wraca z kotem.. Miziastym. Czarnym. To się nazywa mieć szczęście..
Jak ją przyniosłaś?Pod pachą czy w standardzie chadzasz do pracy z transporterem?
JESTEM w pracy![]()
myślcie, łączcie fakty, może i do chłopa Aleby dotrzecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 36 gości