Dzień dobry
Miłego dnia życzymy
footrom oczywiście dużo spokojnego czasu na drzemki
Jaś
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Bo tu trzeba wybierać: albo koty, albo patery
kinga w. pisze:MaryLux pisze:Bo tu trzeba wybierać: albo koty, albo patery
Wygląda że jak zwykle masz rację... Skończy się na wiklinowym koszyczku pewnie lub bambusowej misce... I niech sobie wtedy spróbuje stłuc!
kinga w. pisze:Patera stała na stole jeszcze zanim pojawiły sie koty. Poza tym koty doskonale wiedzą że po stole im chodzić nie wolno. Tzn. wiedzą póki na nie patrzę - jak się odwrócę to zdecydowanie wiedza ta im umyka. Szkoda mi tej patery bo taka stara i ładna była... Lubię rzeczy "z duszą". Jak powiedziałam - wiklina albo bambus i be ok.
MaryLux pisze:Kłacku, cy Ty mnie jesce lubisias?
Inka
kinga w. pisze:MaryLux pisze:Kłacku, cy Ty mnie jesce lubisias?
Inka
Jasne, Inuś! Tylko Duża mówi że komp to tak na pół gwizdka bo musi solidnie popracować żeby na jedzonko było. No i dłubie jak ta melepeta a nam to już tylko spać zostało chyba...
Kłaczek zrezygnowany.
MaryLux pisze:kinga w. pisze:MaryLux pisze:Kłacku, cy Ty mnie jesce lubisias?
Inka
Jasne, Inuś! Tylko Duża mówi że komp to tak na pół gwizdka bo musi solidnie popracować żeby na jedzonko było. No i dłubie jak ta melepeta a nam to już tylko spać zostało chyba...
Kłaczek zrezygnowany.
A co to melepetaaaaaaaaaa?
Inka
kinga w. pisze:MaryLux pisze:kinga w. pisze:MaryLux pisze:Kłacku, cy Ty mnie jesce lubisias?
Inka
Kłaczek zrezygnowany.
A co to melepetaaaaaaaaaa?
Inka
Melepeta to jak się nie chce powiedzieć "głupek"...
Kłaczek świadomy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 62 gości