MWKR Szczecin 25-26 kwietnia 2009r

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon kwi 27, 2009 9:56

sylwiah2 pisze:My takze gratulujemy :D

Ciocia Kasia co Ja widze :!: pieknie gratulacje :!: :!: :!:
Kai Dwa Susy PL brawo :!: :!: :!: :!: :D :D :D :D

ooo dziewczyny i tutaj gratulacje :!: :!: :!: Jimmy Squarefoot Dwa Susy*PL

Dzięki Sylwia. :D
Chłopcy spięli pośladki. :wink: 8)
Do you think this is wise, boy? Crossing blades with a pirate?
Obrazek

Ćma

Od: Wto sty 18, 2005 11:51

Post » Pon kwi 27, 2009 9:57

takie posladki,hmmm i spinać nie trzeba :wink:
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Od: Śro gru 28, 2005 23:36

Post » Pon kwi 27, 2009 10:01

SyberyjskiSen pisze:Zapomniałam podziękować Pani Danusi i Pani Prezes za pomoc w przyjęciu nas na wystawę.

Dziękuję BARDZO! :P

Chciałam to zrobić osobiście, ale chyba nie właściwych osób pytałam, bo nikt mi nie umiał odpowiedzieć gdzie jesteście lub jak wyglądacie.

Jeszcze raz stoktotne dzięki :D :D :D

Kochana "płaczko" :D (płakała jak bóbr ze szczęścia ) - rozmawiałyśmy na ringu :D
ja bardzo cieszę się z sukcesów Twoich kociastych :D :D :D
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Pon kwi 27, 2009 10:51

Kocur z numerem 96 - fajny niebieski pręgus - przegraliśmy z nim dwa razy BIVa ;) i specjalnie odszukałam klatkę, żeby go sobie na spokojnie obejrzeć ;)

Serdecznie gratuluję wszystkim zwycięzcom :) i ich właścicielom :)

Ta wystawa, jeśli chodzi o przestrzeń bije na głowę zeszłoroczną. Pan Roman w roli prowadzącego wystawę - jak zwykle wspaniały :)

Tylko te ceny biletów, sprzedawanych do ostatniej chwili prawie :roll: wiele osób musiało zrezygnować z wejścia bo po prostu nie mogli sobie na taki wydatek pozwolić, szczególnie przy np. piątce dzieci :(

Yarisa

Od: Śro sie 29, 2007 9:56

Post » Pon kwi 27, 2009 10:53

no, ja to sie tam nie dziwię, że płakała, jak najwiecej takich łez :lol:
Monika gratuluje decyzji zostawienia Yubonki!
wyobrażam sobie jak cieżko jest rozważac wszystkie za i przeciw, ale wyszło na to, że jestes mądrą dziewczynką..
mam nadzieje,ze ją zobaczę, co myslisz o Ostródzie?
Namawiam do debiutu tam moja koteczkę Zajawkę........ :roll:

małysz

Od: Śro gru 12, 2007 8:11

Post » Pon kwi 27, 2009 11:08

Kasia, gratulacje za te kocurkowe pośladki na medal :lol:

buba

Od: Pon lut 17, 2003 14:22

Post » Pon kwi 27, 2009 11:10

ooo to szalenie się cieszę i chyba już wiem kto jest kto :oops: :lol: :lol: :lol:
beczałam, przeszkadzałam na ringu, Marzenka musiała mnie strofować, ale gdy obiecałam, że w niedzielę będę grzeczna ( i byłam, na tyle co umiałam się powstrzymać) to dziewczynki już tak nie poszalały jak pierwszego dnia :-)
:wink:
Droga pani Danusiu jeszcze raz stokrotne dzięki, jak będzie z kim jechać to za rok znowu jesteśmy, poza naszymi sukcesami wszystko inne na wystawie też było super :lol:
Ostatnio edytowano Pon kwi 27, 2009 11:12 przez SyberyjskiSen, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam serdecznie
monika
ObrazekObrazekObrazek

SyberyjskiSen

Od: Sob sty 31, 2009 13:53

Post » Pon kwi 27, 2009 11:11

Yarisa pisze:
Tylko te ceny biletów, sprzedawanych do ostatniej chwili prawie :roll: wiele osób musiało zrezygnować z wejścia bo po prostu nie mogli sobie na taki wydatek pozwolić, szczególnie przy np. piątce dzieci :(

jestem jeszcze zmęczona i nie będe polemizować z Tobą na temat kosztów w ogóle , tym bardziej biletów ani ilości dzieci :roll:
jak na taką imprezę czyt. Wystawę - koszt biletu 10 zł (dorośli) i 5 zł (dzieci) nie był kosztem wygórowanym :?

danunka

Post » Pon kwi 27, 2009 11:37

danunka, ale ja wcale nie napisałam tego po to, żeby z kimkolwiek polemizować na temat kosztów. Domyślam się, że koszt biletów nie wziął się z powietrza. Widocznie taka była potrzeba.

Wyraziłam tylko swoje zdanie na ten temat, a do tego mam prawo. Mój Mąż był świadkiem sceny, na której widok, serce Mu się po prostu krajało.

O tym, czy cena była wygórowana czy nie, niestety nie decyduje jedna czy dwie osoby. Jest to kwestia indywidualna. Moim zdaniem była ciut za wysoka, o czym świadczyła chociażby ilość osób, które po usłyszeniu ceny po prostu zrezygnowały z wejścia na wystawę, a szkoda..

I tak jak napisałam wcześniej, jestem z wystawy bardzo zadowolona i naprawdę nie napisałam tego po to, żeby się przyczepić. To była tylko luźna uwaga, oparta na obserwacji tego, co się działo przy wejściu.

Yarisa

Post » Pon kwi 27, 2009 11:49

Yarisa pisze:O tym, czy cena była wygórowana czy nie, niestety nie decyduje jedna czy dwie osoby. Jest to kwestia indywidualna. Moim zdaniem była ciut za wysoka, o czym świadczyła chociażby ilość osób, które po usłyszeniu ceny po prostu zrezygnowały z wejścia na wystawę, a szkoda..

to ja Ci teraz wyjaśnię na czym to faktycznie polegało :
MTS ogłosił wszem i wobec, że wejście na ich teren podczas trwania targów ogrodniczych jest darmowy ,zapomnieli jednak dodać ,że odbywa się Międzynarodowa Wystawa Kotów Rasowych, na która wstęp jest płatny.
Dla mnie osobiście to "krecia robota"
Zwiedzający "ogrody" - rozpędzeni szli do hali ,w której coś było ... i niestety po stwierdzeniu ,że za wstęp trzeba zapłacić rezygnowali !! i nie dlatego ,ze cena była wysoka,tylko dlatego ,że MTS obiecywał "wszystko za darmo" :(
Dla fanatyków i miłosników kotów cena była akurat :)
Widziałam również jak dzieci same chodziły pomiędzy klateczkami , bo chciały obejrzeć kotki a ich mamy w tym czasie czekały na zewnatrz :)

danunka

Post » Pon kwi 27, 2009 11:54

[quote="małysz"] no, ja to sie tam nie dziwię, że płakała, jak najwiecej takich łez :lol:
wyobrażam sobie jak cieżko jest rozważac wszystkie za i przeciw, ale wyszło na to, że jestes mądrą dziewczynką..
Namawiam do debiutu tam moja koteczkę Zajawkę........ :roll: [/quote]

Dzięki Kamila!
Jesli chodzi o Ostródę to raczej nie jadę, dwa tygodnie po Ostródzie jest Sopot,a ja lubię tamte wystawy bo mieszkałam i pracowałam w Trójmieście i było to jedyne miejsce (mieszkało sie trochę po północnej Polsce) za którym tęskniłam i do którego z sentymentem wracałam.

Dlatego raczej Sopot, potem Olsztyn i Elbląg i jak w między czasie nie skoczę za granicę to już mam koniec wystaw w kraju (nie będę miała z kim jeździć) :lol:
A za Zajawkę będę kciuki trzymać i jej kibicować :D
Pozdrawiam serdecznie
monika
ObrazekObrazekObrazek

SyberyjskiSen

Post » Pon kwi 27, 2009 11:56

[quote="SyberyjskiSen"] [quote="małysz"] no, ja to sie tam nie dziwię, że płakała, jak najwiecej takich łez :lol:

Dzięki Kamila!
Jesli chodzi o Ostródę to raczej nie jadę, dwa tygodnie po Ostródzie jest Sopot,a ja lubię tamte wystawy bo mieszkałam i pracowałam w Trójmieście i było to jedyne miejsce (mieszkało sie trochę po północnej Polsce) za którym tęskniłam i do którego z sentymentem wracałam.

Dlatego raczej Sopot, potem Olsztyn i Elbląg i jak w między czasie nie skoczę za granicę to już mam koniec wystaw w kraju (nie będę miała z kim jeździć) :lol:
A za Zajawkę będę kciuki trzymać i jej kibicować :D[/quote]
Pozdrawiam serdecznie
monika
ObrazekObrazekObrazek

SyberyjskiSen

Post » Pon kwi 27, 2009 11:57

[quote="małysz"] no, ja to sie tam nie dziwię, że płakała, jak najwiecej takich łez :lol:

Dzięki Kamila!

A za Zajawkę będę kciuki trzymać i jej kibicować :D
Pozdrawiam serdecznie
monika
ObrazekObrazekObrazek

SyberyjskiSen

Post » Pon kwi 27, 2009 11:58

O tym też słyszałam i to moim zdaniem ze strony MTSu było bardzo mocno nie fair. Zauważyłam również, że rozpędzeni z targów ogrodniczych się cofali, gdy usłyszeli, że trzeba zapłacić.

Mnie tylko zasmucił widok kobiety z dziećmi, która przyszła specjalnie na kocią wystawę, a nie mogła sobie pozwolić na wejście bo maluchów było sporo. W dodatku wszystkie zaczęły płakać :(

W każdym razie, dziękuję za wyjaśnienie :)

Yarisa

Post » Pon kwi 27, 2009 12:07

ojej, przepraszam, nie wyszło mi cytowanie chciałam coś zminic i wysłałam 3 posty!
Pozdrawiam serdecznie
monika
ObrazekObrazekObrazek

SyberyjskiSen

[poprzednia][następna]