Kasiu Kochana, prosze wyslij mi nr konta i kwote na pw, nie wiem jak sie z Toba skontaktowac ! (pw jakos nieaktywne? bo nick czarny...) nie chcialabym stwarzac problemu, ale po prostu zeby pieniazki doszly...
Sa dwie Mamy i jedno Slonce/chociaz kazda inaczej kocha/Marta ma podrapane od "zabawy" rece, Ania- mruczacego na kolanach kota.
potrzebuje pomocy.... czy ktos zmotoryzowany moglby odebrac moje zamowienie? 15 kilo zarelka i dwa woreczki po 10 l zwirku...
zlozyla mnie wlasnie grypa, a ilosc jest trudna do transportu na zaprzyjaznionych plecach... mieszkam kolo galerii mokotow...
Kasiu ja tez niedostałam numeru konta i niemam jak wpłacić pieniędzy.Chciałam zamówićc RC Outdoor4kg i RC Sensible4kg Razem do zapłacenia 155zł Czy tak???
Mam małą prośbę - organizacyjną. A właściwie pytanie. Czy naprawdę wielkim problemem byłoby dla Was wysyłanie _zamówień_ na priva albo poprzez forum albo mailem? W tej chwili 80% wypowiedzi w wątkach 'sklepowych' to zamówienia, które po prostu zamydlają pytania i ewentualne odpowiedzi Kasi...A myślę, że Kasia też miałaby mniej roboty, bo miałaby wszystko w jednym miejscu i nie musiałaby skakać co chwilę po forum spisując co kto zamówił.
O, własnie! Trovet Struvite ! Polecil mi go dietetyk weterynaryjny, dostałam próbkę, Fidel się zakochał Fajny facet, ma sklep na Kabatach, jest dietetykiem od 40 lat, testował wszelakie karmy - dużo ciekawych rzeczy się dowiedziałam