Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Jak skończą 3 tygodnie to można dać Pyrantelum takie jak dla dzieci - 0,3 ml jest o tyle bezpieczne że prawie się nie wchłania. Powtórzyć za 2 tygodnie .Wprawdzie tasiemiec na to nie idzie ale wszystkie obłe- glisty itp tak. Więc chociaż tyle dobre. Moje mają już 4,5 tygodnia - no giganty prawie, zaczynają już jeść mięsiwo ale pić z miseczki za zbójanie chcą tylko trzeba karmić gumowym cyckiem :lol:
majencja pisze:Niby tak, tylko jak się pracuje- po 48 godz non stop to wszędzie trza ze sobą targać cała ekipę to wesoło nie jest. Dobrze że są ku temu warunki. To i tak dobrze , że opracowałam własny model smoczka wymagający tylko od kota połykania z pominięciem czasu ssaniowego bo nie wiem jakbym wyrobiłaPrzy ssaniu z butelki denerwowały sie i trwało to godzinę na czterech, a tak 10 minut , pełne brzuchy i koła do góry - śpimy
majencja pisze:Technika mnie przerastaAle sa na stronie Koty- schronisko Sosnowiec..... str 83,86,89,93
Iweta pisze:A ja dzis widziałam Tosinka i reszte małolatów
Pojechałysmy z Majką do mojego weta, żeby obejrzał łapeczke. Będzie dobrze, a reszte napisze Maja :)
Trudno tym maluchom zrobić zdjecie, takie ruchliwe szkraby....
..
A tu Tosinek we własnej malutkiej osóbce...
...
Dziecko zgłodniało więc Mamusia musiała dać jeść...
...
..
....i dziciątko zasnęło![]()
...
...
...ale niestety nie pospać Tosiu przyjechał ,lecz na lekarskie oględziny...
...jeszcze pokazał jak potrafi sam chodzić, choc czasami pupcia się jeszcze zaplata![]()
...
To ja Tosiu, prawda, że jestem śliczny![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 51 gości