kinga w. pisze:Ech, ja dłubię...
Nie wyjdziesz się przewietrzyć?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Szkoda mi czasu
mam sporo do odrobienia
Nie mam zupełnie zapasów, a to co schodzi na bieżąco trzeba uzupełniać no i przydałoby się mieć zapasik tego co najbardziej "chodliwe" - nie zawsze będzie czas uzupełnić.
Tyzma pisze:Ja nei chodzę na spacerki bo nie lubię - świeże powietrze mnie zabija
Tyzma pisze:Ja nei chodzę na spacerki bo nie lubię - świeże powietrze mnie zabija
kalair pisze:Tyzma pisze:Ja nei chodzę na spacerki bo nie lubię - świeże powietrze mnie zabija
![]()
A my właśnie wróciliśmy. I jestem głodna..
Jem musli-suche..Pomarańczowe. Dobre!
kinga w. pisze:kalair pisze:Tyzma pisze:Ja nei chodzę na spacerki bo nie lubię - świeże powietrze mnie zabija
![]()
A my właśnie wróciliśmy. I jestem głodna..
Jem musli-suche..Pomarańczowe. Dobre!
Dobre musli nie jest złe! No, akurat pomarańczowego to ja nic nie lubie z wyjątkiem pomarańczy "żywcem", ale... Może być dobre.
kinga w. pisze:No, akurat nie kojarzę, natomiast obejrzałam sobie ostatnio paczuszkę tego musli fitness od nestle. Ło, matko... Jak reklama może łgać! Wśród płatków te należą do najbardziej kalorycznych... I cukier jest i syrop glukozowy...
kalair pisze:kinga w. pisze:No, akurat nie kojarzę, natomiast obejrzałam sobie ostatnio paczuszkę tego musli fitness od nestle. Ło, matko... Jak reklama może łgać! Wśród płatków te należą do najbardziej kalorycznych... I cukier jest i syrop glukozowy...
Ależ tam pisze,ile kalorii...niestety sporo,ale mniej,niż w normalnym..Zjadłam już bez mleka,bo nie zamierzam nic nie jeść do wieczora.Papryczkę sobie kupiłam.Ale nie wiem,czy zjem,bo na kolację będą warzywa z patelni.
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:No, akurat nie kojarzę, natomiast obejrzałam sobie ostatnio paczuszkę tego musli fitness od nestle. Ło, matko... Jak reklama może łgać! Wśród płatków te należą do najbardziej kalorycznych... I cukier jest i syrop glukozowy...
Ależ tam pisze,ile kalorii...niestety sporo,ale mniej,niż w normalnym..Zjadłam już bez mleka,bo nie zamierzam nic nie jeść do wieczora.Papryczkę sobie kupiłam.Ale nie wiem,czy zjem,bo na kolację będą warzywa z patelni.
Ja o tamtych... Ostro jadą z reklamą w mediach. Tych Twoich nie kojarzę. Mnie jeszcze jogurcik dziś przysługuje... Kurcze, chodzi za mną coś słodkiego - budyń, czekolada, dobre ciacho...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 65 gości