To takie działki pracownicze w okolicy WATu (Warszawa będzie wiedziała, gdzie się znajduje ta uczelnia).
Już wcześniej wielokrotnie słyszałam z opowieści o sąsiadce tej mamy. Ta starsza pani od dłuższego czasu jeździ z innej części miasta. Przyjeżdża codziennie na działkę karmić. Kiedyś miała pod opieką kilka kotów, które "życzliwi" ludzie wytruli.
Został jeden i do niego ta pani Halinka tak przyjeżdża.
Widziałam go dzisiaj i się załamałam.

To wg. mnie pseudo pers. Starszy (co najmniej 10 letni) kocur. Z tego co się dowiedziałam, mieszka na tych działkach od zeszłego roku (nie wiem, jak przetrwał zimę). Na 100% ktoś go wywalił z domu. Podchodzi do ludzi, daje się głaskać. Taki dystyngowany starszy pan... w kiepskim stanie.
Licha szara sierść, na pewno zęby w złym stanie, mordka plaskata (jak u persa) i piękne oczy...
Historia dziadka Maćka na ostatniej stronie w wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4353225#4353225
Dlatego wystawiam bazarek... pieniążki pójdą na dożywienie sierściucha.
AUKCJA TRWA DO 1 MAJA DO GODZ. 22.17
Do ceny książki trzeba dodać 5 zł za przesyłkę.
Książki są w stanie naprawdę dobrym. Każda z nich była raz przeczytana.
1. Samotność w Sieci - Janusz Leon Wiśniewski - najwyższa oferta 10 zł Joako
2. Wtorkowy Klub Erotyczny - Lisa Beth Kovetz - najwyższa oferta 7 zł tufcio
3. Chichot Losu - Hanka Lemańska - najwyższa oferta 7 zł tufcio
4. Gdybyś mnie teraz zobaczył - Cecelia Ahern - najwyższa oferta 7 zł Ciaptak
5. www.wirtu@alnypsycholog.pl (powieść dla zapracowanych) - Ewa Klepacka-Gryz - najwyższa oferta 7 zł tufcio
6. Dziewczyny do wynajęcia - Irena Matuszkiewicz - najwyższa oferta 8 zł Tulula
7. Trzeci Krąg - Amanda Quick - najwyższa oferta 6 zł Brzózka
8. Nie oszukuj Księcia - Liz Carlyle - najwyższa oferta 7 zł tufcio

Po wygranej aukcji poproszę o maila lub PW. Podam numer konta. Napiszcie w tytule przelewu swoje nicki z aukcji.
Wyślę książki jak najszybciej listem poleconym , nie później niż 2-3 dni po wpłacie.