Ojejku
Dziękuję Wam ogromnie
Zmorko, dziękuję Ci za inicjatywę w rowerowej sprawie i dziękuję wszystkim, którzy ją podjęli

(i Zajonczkowi

).
Tylko... nie wiem, czy jest sens kupować, szczególnie na allegro (ja bym się bała - mam pecha zakupowego, choć możliwe, że przy zakupach
per procura on się nie objawia

).
Nie znam się na rowerach, ale na oko ten podany w linku _espresso bardzo mi się podoba, to wręcz mój wyobrażeniowy ideał rowerowy (wyłączając brak koszyków

).
Nie wiem tylko, czy nie byłoby problemu z częściami zamiennymi? (rower niemiecki). Zerknęłam też na komentarze - dwa negatywne, w tym jeden przy bardzo podobnej aukcji
Nie chcę, żeby ktoś pomyślał, że wybrzydzam, tylko wydaje mi się, że gdyby rower miał być jednak zakupiony, to lepiej byłoby wybrać jak najpewniej, nawet gdyby trzeba było trochę poczekać na jakąś okazję. Wolalabym się teraz pomęczyć jeszcze bez rowera niż później cały czas z powodu ewentualnych problemów z nim - mając na dodatek świadomość, że wiele osób wyłożyło nań swoje pieniądze...
Być może jednak zakup nie byłby konieczny - ktoś właśnie zaoferował mi na pw stary rower; musi się tylko upewnić, czy jest "na chodzie" - jeśli tak, to chętnie bym go przyjęła i problem byłby rozwiązany, o ile tylko uda się załatwić transport.
Dziękuję Wam jeszcze raz, jesteście... brak mi słów
---