Aguś piękne te kociaczki

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kotika pisze:Zdrowieją maluchy? Jeśli ważą około 500 g. to nie jest tak żle.
Powinni już korzystac z kuwetki i jeśc samodzielnie.
Agnieszka Marczak pisze:1 i 6 Skarbek(Szaraczek)
2 i 5 Seja
3 i 4 Sabinka
7 Ramzes
8 Smerfik
9 Rambo![]()
Dostały dzis antybiotyk i czarnuchy zostały odpchlone i odrobaczone
Sabinka,Rambo i Smerfik mają bardzo brzydkie oczka.zakraplamy i przemywamy...
kinga-kinia pisze:Ares jest cały czarny ? bo pani Grażyna z Przymorza chce kociaczka jej nr podałam w zamkniętym wątku zadzwonisz ty do niej czy ja mam dzwonić ? Gdyby nie chciała całego czarnego to powiedz jej że są inne kociaczki tylko trzeba troszeńkę poczekać .
Aguś piękne te kociaczki
seja pisze:kinga-kinia pisze:Ares jest cały czarny ? bo pani Grażyna z Przymorza chce kociaczka jej nr podałam w zamkniętym wątku zadzwonisz ty do niej czy ja mam dzwonić ? Gdyby nie chciała całego czarnego to powiedz jej że są inne kociaczki tylko trzeba troszeńkę poczekać .
Aguś piękne te kociaczki
Ja póki co to się zastanawiam jak ja jutro ogarnę : zajęcia na 15.30 w Gdyni, na 13 do weta z Kropą... na 10.30 muszę być na AMG, a potem chyba z Agą na łapankę do Wrzeszcza?
Więc jeżeli Kinguś mogę Cię prosić o telefon do tej Pani...to będę baaaardzo wdzięczna!!
Agnieszka Marczak pisze:Seju ja jutro nie mogę Ci pomóc mam kilka ważnych spraw do załatwienia a wrócić muszę do domu na karmienie i zakroplanie
już myślałam jak to zrobić ale nie dam rady.Jeszcze moj syn ma zakonczenie roku(szkoły)Musimy to przełżyć niestety.Przepraszam
Agnieszka Marczak pisze:Dzwoniła Pani Ilona od Sabiny wydaje sie rozsądna
zastanawia sie nad adopcją jednego(dwóch)stoczniowców
Seja jak nie bedziesz mogła zająć się kotkami to może ja je wezme na ten czas?
seja pisze:Agnieszka Marczak pisze:Seju ja jutro nie mogę Ci pomóc mam kilka ważnych spraw do załatwienia a wrócić muszę do domu na karmienie i zakroplanie
już myślałam jak to zrobić ale nie dam rady.Jeszcze moj syn ma zakonczenie roku(szkoły)Musimy to przełżyć niestety.Przepraszam
Spoko, zadzwonię do starszej Pani i powiem , że kiedy indziej.
Kiedy Ci będzie pasować?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 4 gości