K-ów, Ines - FIP? :-( trzymamy kciuki koteńko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 23, 2009 8:07

BarbAnn pisze:
markopolo00 pisze:Prawdę mówiąc Finka też miała kleszcza
przy przedniej łapie koło pachy
czy wyrwałaś kleszcza bo jeśli nie to obawiam się
ze sam on nie wyjdzie a z psikany będzie wypuszczał toksyny
do organizmu

jesli fiprexem to nie jest tak zle
odpadnie
testowane na zwierzetach

spryskałam tym, co było na wielopolu.. no chyba fiprex.. nic nie odrywałam.. mam nadzieję, że odpadnie.. kuknijcie proszę dziś na leona..

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Czw kwi 23, 2009 9:24

Ja będę dziś na Wielopolu wcześniej niż wieczór, tj. wczesnym popołudniem myślę. Czy jest ktoś w trzecim pokoju.
Proszę o radę co mam kupić na kleszcze dla kotów u moich rodziców, które załatwiają się w ogrodzie i ciągle coś przynoszą ;/

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Czw kwi 23, 2009 9:24

Pani z Zielonek, która chce wziąć kotka prosiła mnie o możliwość spotkania się z Tinką i Bączkiem. Czy dalej mieszkają na Czyżynach? :)
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Czw kwi 23, 2009 9:49

Kinya pisze:Pani z Zielonek, która chce wziąć kotka prosiła mnie o możliwość spotkania się z Tinką i Bączkiem. Czy dalej mieszkają na Czyżynach? :)

Bączek na pewno, a Tinka nie wiem czy w końcu spakowała manatki czy jest w trakcie.

Edit_f, maluch złapany, pani rano dzwoniła, że wzięła go do rąk i wsadziła do kontenera :wink: Po 15-stej ma jechać z nim do Chirona, na szczęście leczy na własny koszt

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw kwi 23, 2009 10:26

Tweety pisze:
Kinya pisze:Pani z Zielonek, która chce wziąć kotka prosiła mnie o możliwość spotkania się z Tinką i Bączkiem. Czy dalej mieszkają na Czyżynach? :)

Bączek na pewno, a Tinka nie wiem czy w końcu spakowała manatki czy jest w trakcie.

Edit_f, maluch złapany, pani rano dzwoniła, że wzięła go do rąk i wsadziła do kontenera :wink: Po 15-stej ma jechać z nim do Chirona, na szczęście leczy na własny koszt

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper :)!!!
ona ma już jakiegoś kotka.. ten złapany nie jest dzikusem, ale ona boi się chyba zabrać go do domu.. nie chcę straszyć, ale wspominała coś o ciężarnej kotce, chyba mamce, która bywa na tym podwórku.. ja jej nie widziałam.. zadzwonię do niej później i popytam.. eh..

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Czw kwi 23, 2009 11:24

kastapra pisze:Ja będę dziś na Wielopolu wcześniej niż wieczór, tj. wczesnym popołudniem myślę. Czy jest ktoś w trzecim pokoju.
Proszę o radę co mam kupić na kleszcze dla kotów u moich rodziców, które załatwiają się w ogrodzie i ciągle coś przynoszą ;/

moze to?
http://www.fausthorse.pl/product_info.p ... 5c998ddc5a
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw kwi 23, 2009 13:07

W Krakowie jest szukany czarny kot:

W dniu 7/8 kwietnia zaginął w okolicach ulicy Wrocławskiej (okolice Urzędu Marszałkowskiego) czarny dwuletni kot z białą krawatką i białą "skarpetką" na tylnej łapce.
Pod brzuchem biały trójkącik.
Lekko zakrzywiony na końcu ogonek.
Kot raczej niedużego wzrostu,ale dość gruby,zadbany!!!

Obrazek

Może go ktoś widział?

Molli

Od: Wto gru 23, 2008 11:28

Post » Czw kwi 23, 2009 13:35

Hej ostanio rzadko tu bywam bo problemy z netem :( Ależ macie kociarnie teraz....
Widzę że z Milusiem są problemy ehh U nas na osiedlu też nieciekawie już trzeci kot w przeciagu tego roku został potrącony i przejechany Smutno bo jako nieliczny przychodził do nas się stłować ( to była czarna wysterylizowana kotka :( )
ObrazekObrazek

lionblau

Od: Nie kwi 05, 2009 20:33

Post » Czw kwi 23, 2009 14:34

narazie tak jak bedzie zdecydowana ogladnąc to zapraszam
ale dajcie znać zanim Amelia przejmie pani bedzie mogła obejrzeć
w jednym miejscu dwa kotki
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Czw kwi 23, 2009 14:37

markopolo00 pisze:

Ona jest bardzo zdecydowana, bardzo chce zobaczyć kotki, więc od razu wyślę jej maila. Mogę podać Twój nr? Mam zaczynający się 606135, jeśli to nie ten to proszę na pw o aktualny.
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Czw kwi 23, 2009 14:40

Kinya pisze:
markopolo00 pisze:

Ona jest bardzo zdecydowana, bardzo chce zobaczyć kotki, więc od razu wyślę jej maila. Mogę podać Twój nr? Mam zaczynający się 606135, jeśli to nie ten to proszę na pw o aktualny.

to nie ten

Dzwoniła pani Gosia, z jednym z maluszków z 1000-lecia nie jest dobrze, pojawił się stan zapalny pępuszka, mały nie bardzo chce walczyć ;(, jest oczywiście pod opieką weta

Tweety

Post » Czw kwi 23, 2009 15:36

melduje sie w nowym watku :)

ALez sie narobilo, ale kotow ! zeby tylko te maluszki z 1000lecia przezyly...
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Czw kwi 23, 2009 15:37

Molli pisze:W Krakowie jest szukany czarny kot:

W dniu 7/8 kwietnia zaginął w okolicach ulicy Wrocławskiej (okolice Urzędu Marszałkowskiego) czarny dwuletni kot z białą krawatką i białą "skarpetką" na tylnej łapce.
Pod brzuchem biały trójkącik.
Lekko zakrzywiony na końcu ogonek.
Kot raczej niedużego wzrostu,ale dość gruby,zadbany!!!

Obrazek

Może go ktoś widział?

mieszkam stosunkowo niedaleko, tym bardziej będę się rozglądać

Tweety

Post » Czw kwi 23, 2009 15:44

Obserwuję. Jeśli w końcu TŻ się zgodzi na drugiego kota, to się zgłoszę :)

Afryka

Od: Nie kwi 12, 2009 16:16

Post » Czw kwi 23, 2009 15:57

Afryka pisze:Obserwuję. Jeśli w końcu TŻ się zgodzi na drugiego kota, to się zgłoszę :)

może się skończyć tak jak u mnie, najpierw z płaczem zgodził się na drugiego, potem łaskawie na trzeciego a potem nie pytając mnie o zdanie wziął trzy swoje :twisted:

Tweety

[poprzednia][następna]