Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:A Asiu Ola mi mowila ze karma zamowiona jeszcze nie dotarla, ja kupie choc 10 puszek jakiejkolwiek karmy gdyby czegosc na jutro zabraklo.
Pingwinka zabierzemy. Mam tylko nadzieje ze Andrzej sie zgodzi na szpitalik.
Co prawda tam pod wieza jest pod opieka tylko do 21 i w nocy i tak bedzie sam ale rzeczywiscie jest to lepsze rowiazanie niz brak weta.
Pewnie powinien dostac leki szybko i krolowke wiec nie ma co czekac.
Mam nadzieje ze reszta nie zacznie mocno chorowac.
aga9955 pisze:Pingwinka zabierzemy. Mam tylko nadzieje ze Andrzej sie zgodzi na szpitalik.
jerzykowka pisze:
Jesli chodzi o koty, ktore trafily do Honoraty na DT (4 kotki, jeden- Calineczka [']- juz za TM)
zabers pisze:Dzięki, Honda.Widziałam wczoraj to Allegro i od razu też sobie pozmieniałam w podpisie.
Bierz co masz. Tak, czy inaczej zawsze się przyda. Fajnie, że masz ten muchoprzylepiacz. Dzięki.
Po powrocie napiszemy co tam "na już" byłoby ewentualnie jeszcze potrzebne.
honda11 pisze:biorę tez paczuszke dla pani Wandy
Etka pisze:aga9955 pisze:Pingwinka zabierzemy. Mam tylko nadzieje ze Andrzej sie zgodzi na szpitalik.
Aga, nie pingwinka, tylko krowka. Pingwin to Olaf bede myslec co z nim dalej.
Krowek Miki z lewej dolnej jest chory.jerzykowka pisze:
Jesli chodzi o koty, ktore trafily do Honoraty na DT (4 kotki, jeden- Calineczka [']- juz za TM)
co do Honoraty to miala owszem 4 koty na DT ale dobrala jeszcze te dwa chore maluchy, Calineczka umarla ( ta co oczka miala do amputacji). Jesli zaden nie poszedl do domu to ma ich teraz 5. Przed smiercia Calineczki miala ich 6.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510, misiulka, Silverblue i 142 gości