Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:NOT masz wiele racji. W koncu Ty jesteś specjalistką od Adopcji.
Jasne tylko gdzie mam sobie na rowerze pułapke zamontować?????Są 2 kotki cieżarne. Wszystko dzikie.Dwie cieżarówki, w tym jedna zupełnie nowa. Masz jakiś pomysł???NOT pisze:Pani Izo, autko jest zarezerwowane na piątek raniutko, więc mozna jutro wieczorem wyłapywać jakieś kocice do sterylki.
iza71koty pisze:Jasne tylko gdzie mam sobie na rowerze pułapke zamontować?????Są 2 kotki cieżarne. Wszystko dzikie.Dwie cieżarówki, w tym jedna zupełnie nowa. Masz jakiś pomysł???NOT pisze:Pani Izo, autko jest zarezerwowane na piątek raniutko, więc mozna jutro wieczorem wyłapywać jakieś kocice do sterylki.
wiora pisze:tak to napewno sporo racji
ja mysle ze kazdy kot to indywidulum i kazdego trzeba oceniac osobniczo![]()
w koncu kazdy kot inny.
pani Izo tylko nie to -tylko nie Filipcio-ja chyba kolejnej smierci nie dam rady przezyc-nie wiem co sie dzieje ale tak jakos to wszystko sie mnie uczepilo ostatnio![]()
srednio dwa razy w tygodniu widze zwloki
a przez 6 dni w tygodniu widze umieranie
jeszcze nie potrafie sie jakos z tym wszystkim oswoic
psychicznie klapa
choc nie powiem nabiera sie jakiegos wiekszego sensu do zycia
czlowiek robi sie jakis taki pokorniejszy kiedy widzi kobiete z rakiem twarzy ktora krzyczy do niego szczesliwa ze wkoncu jest czysta bo wkoncu ja pielegniarka wykompala
taka blaha rzecz a ile tej kobiecie szczescia przyniosla
no coz zobaczymy jak to wszystko sie rozwinie
robilam juz w zyciu tyle dziwnych rzeczy ze i chyba do tej pracy przywykne choc jes ciezka zarowno fizycznie jak i psychicznie![]()
mam nadzieje w dalszym ciagu ze Filipcio jest zdrow i ze nic mu sie nie stalo ze jeszcze nue jedno jego zdjecie bedzie mi dane zobaczyc.
pani Izo ja w tym tygodniu postaram sie wygenerowac bazarek
moze w piatek albo soboteco by troche pienizakow na obecne potrzeby wygenerowac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 20 gości