Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agnieszka Marczak pisze:To zaczynam mysleć nad imionami![]()
Mają być na R
Dwa dzisiejsze kocurki to Rambo (cały czarny) i Ramzes (czarny z bialymi łapkami i białą końcówką ogonka)
Seja a Twoim proponuję Ringo (cały czarny chłopak) i Rita (cała czarna dziewczynka) co Ty na to?
A szaraczki na S lub Sz
![]()
Myślę.....
Agnieszka Marczak pisze:Może dwie szare dziewczynki które sa u mnie to Seja i Sabinka?
Szukamy imion na S dla 3 chłopaków.Ten malusi może być SmerfikA ten cały szary Szaraczek Jeszcze jeden....
biamila pisze:Agnieszka Marczak pisze:To zaczynam mysleć nad imionami![]()
Mają być na R
Dwa dzisiejsze kocurki to Rambo (cały czarny) i Ramzes (czarny z bialymi łapkami i białą końcówką ogonka)
Seja a Twoim proponuję Ringo (cały czarny chłopak) i Rita (cała czarna dziewczynka) co Ty na to?
A szaraczki na S lub Sz
![]()
Myślę.....
Jak jakaś szara jest dziewczynką to proponuję "Szarlota" "Sisi"
Agnieszka Marczak pisze:biamila pisze:Agnieszka Marczak pisze:To zaczynam mysleć nad imionami![]()
Mają być na R
A szaraczki na S lub Sz
![]()
Myślę.....
Jak jakaś szara jest dziewczynką to proponuję "Szarlota" "Sisi"
Dwie szare to dziewczynki![]()
Mamy juz Seje i Sabinke
Agnieszka Marczak pisze:kotika pisze:Też ostatnio oglądałam podbierak, ale zupełnie inny niż ten co miałyśmy na Szerokiej.![]()
Czy te dla mnie kociaki też masz u siebie? Są na fotkach?
Dla Ciebie mam pięknoty z Zukowa w tym bia[list]ego chopaka4 szt a jak bedzi Ci malo to jest jeszcze Banino,Wrzeszcz i stocznia c.d:)
sabina skaza pisze:
¨PODOPIECZNI ASI:
seja@poczta.onet.pl , tel. 503 121 809
„STOCZNIOWCY”
- 2 czarne- samiec i samica: Ringo Rita.
- 1 szary – samczyk : Szogunek.
DO ADOPCJI PO 15 MAJA.
PS. pozwoliłam sobie nadać imię dla szarego kotka bez imienia- SZOGUNEK
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości