Aniu, ja się nie obrażam...................
szukam pokory w sercu pogubionym, i zgłebi niego mowię :przepraszam........
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marcjannakape pisze:Aamms, moge podac Twój numer ludziom, którzy będa robić ogłoszenia czy nie?
Czy ogłoszeń nie robić?
aamms pisze:Co jeszcze Ci potrzebne do ogłoszeń?
Kicorek pisze:Jeżeli to się przyda, to mogę porobić zdjęcia kotom do adopcji (tym, które dadzą się sfotografować)
Poszukam też w archiwum, może znajdę jakieś przyzwoite fotki dwóch pingwinów
Kicorek pisze:Jeżeli to się przyda, to mogę porobić zdjęcia kotom do adopcji (tym, które dadzą się sfotografować)
Poszukam też w archiwum, może znajdę jakieś przyzwoite fotki dwóch pingwinów
aamms pisze: Na części z nich osiągnęłam tyle, że przy sporym wysiłku umysłowym i duuuużej wyobraźni, można rozpoznać kształt zbliżony do kota..
Kicorek pisze:Postaram się coś sensownego zrobić w tymi czarnuchami, choć ostatnio AF mi jakoś słabo działa, chyba szykuje się reklamacja![]()
Jutro przed moją robotą pasuje? Bo chyba wtedy masz najjaśniej![]()
O 13.30 musiałabym od Ciebie wyjść, więc wyznacz godzinę przybycia.
Po resztę instrukcji zadzwonię
jolciaa113 pisze:Ja mogę dać Maszce DT, a jak wszystko u mnie wypali i Masza będzie się dobrze czuła to zostanie u mnie już na zawszeJestem z Gdańska i jeżeli władze puchatkowa wyrażą zgodę na zabranie Maszki przeze mnie to prosiłabym o pomoc w transporcie kotki do Gdańska... Kotka mogłaby najszybciej przyjechać do mnie 27.04 (poniedziałek)...
Może ktoś się będzie wybierał na pomorze?
marcjannakape pisze:aamms pisze: Na części z nich osiągnęłam tyle, że przy sporym wysiłku umysłowym i duuuużej wyobraźni, można rozpoznać kształt zbliżony do kota..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 136 gości