W zasadzie chyba tylko Długouchy.
Resztę postanowiłam wysłać do Niemiec, do kolegi. Zwolni się miejsce dla nowych.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicia_ pisze:W zasadzie chyba tylko Długouchy.
Resztę postanowiłam wysłać do Niemiec, do kolegi. Zwolni się miejsce dla nowych.
Agness78 pisze:Kicia_ pisze:W zasadzie chyba tylko Długouchy.
Resztę czyli które jadą do Niemiec? bo można się pogubić![]()
Kicia_ pisze:Agness78 pisze:Kicia_ pisze:W zasadzie chyba tylko Długouchy.
Jagódka i Jędrek mają domek zaklepany, ale przeniosę je jak juz w nim będą, czyli po niedzieli.
Do Niemiec mogą jechać Łatka i Mruczek. Może Mruczkowi zmiana klimatu pomoże na to kichanie.
No i zostaje Stefan... Juz tak długo czeka, więc waham się, czy go też nie wysłać.
Agness78 pisze:Kicia_ pisze:Agness78 pisze:Kicia_ pisze:W zasadzie chyba tylko Długouchy.
Jagódka i Jędrek mają domek zaklepany, ale przeniosę je jak juz w nim będą, czyli po niedzieli.
Do Niemiec mogą jechać Łatka i Mruczek. Może Mruczkowi zmiana klimatu pomoże na to kichanie.
No i zostaje Stefan... Juz tak długo czeka, więc waham się, czy go też nie wysłać.
Stefan nie ma szczęścia, a GW go nie ogłaszaMam wrażenie że to przez brak oczka
oni wolą zdjęcia ślicznych puchatych kotków
Ale będę próbowała dalej...
Łatka ma obserwatora na Allegro ale wiadomo że nie ma co się zbytnio tym sugerować. Szylkrecia z resztą też ma
maxiking pisze:Gdzieś mi się zapodziały zdjęcia Długouchego![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 56 gości