http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=89 ... sc&start=0 wszystkie kociaki powinny być zdrowe i najedzone
Każda złotówka z moich bazarków jest przeznaczana na kociaki.
Mam nadzieję że te ciuszki również przypadną Wam do gustu - staram sie robic dosyć dokałdne opisy ale w razie pytań o wymiary prosze pytać
KONIEC 1 MAJA O 21 CZASU NORMALNEGO
1. Bluzeczka Mgielka - nowa z metka cudowna bluzeczka - bardzo fajnie sie mieni w zalezonsci od nasłonecznienia - przyznam że z żalem sie z nią rozstaję ale muszę
rozmiar z metki to 36
wymiary
ramiona 33cm czyli od szwu rękawa do szwu rękawa
zmierzyłam swoje ramona mam 44 i bluzka jest ok - bluzeczka jest dosyć ruchoma
miedzy pachami 43cm - ja mam w obwodzie biustu ok 87 i jest mi dobra - tylko jak mówie bluzeczka jest z takiego materiału który pracuje
wywoławcza 7zł (liczę że będzie więcej
Licytuje : LIWIA 47zł
2. Kolejna cudowna bluzeczka mgiełka
wymiar miedzy pachami to 41 cm
wymiaru w ramonach nie moglam podać bo nie ma zaznaczonej linii ramienia - ona jest jakby kimonowa
wywoławcza 7zł
Licytuje : VEGA36 88zł
[URL=http://www.fotosik.pl]
[/URL
3.Koszula szmizjerka - zapinana na zatrzaski - rękaw 3/4 z mozliwościa go skrócenia - super kwiatowy wzór - gorąco polecam
wywoławcza 5zł
wymiar w ramonach 34 - ja mam 44 i mi jest ok
w biuście 42cm - moj wymiar w tym miejscu ze wzgledu na biust (nie szerokość pleców) to 87 i moglaby byc mniejsza
długośc całkowita koszulki 75cm
Licytuje : LIWIA 27zł
4.Spódniczka mini Vero Moda - kolor oliwka - rozmiar 36 polecam
wywołwcza 1zł
5.Super wdzianko w najmodniejszym teraz odcieniu szarości - super delikatne - idealne na lato - fajnie pasuje do bardzo modnych obecnie kolorów pastelowych
rozmiar z metki 36
wywoławcza 5zł
wymiar między szwem rękawa w ramionach 40cm
ze wzgledu ze wdzinko jest zawiazywane z przodu i trudno zmierzyc taki ruchomy przód wiec zmierzyłam plecy między pachami to 44cm
moim zdaniem to małe 36
Licytuje : Strega 30 zł
6. Śliczna romantyczna cieniutka koszulka -
rozmiar 36 na biust B
Licytuje: Felinae 5zł
wywoławcza 2 zł - gorąco polecam
7. Topik w stanie idealnym z bardzo miłej dzianiny - bardzo fajnie wykonany dekold
wywiławcza 3 zł
Licytuje Liwia 8zł
8. spódniczka mini -stan idealny -kolor czarny - materiał jeans- rozmiar z metki (mała) 40
wywoławcza 2 zł
9. Bluzeczka marki Zara - cudowna - super wyglada w słoncu - bardzo modny pomarańcz- z przodu zapinana na guziczki w ciekawym kształcie- bardzo fajnie wyglada z ciemnymi jeansami
rozmiar z metki M
wywoławcza 7 zł
Licytuje : Moś 41zł
10. jeansy Sisley - rurki w kolorze granatowym.
niestety na dole co widać na zdjęciu jest przetarcie - mi osobiście to nie przeszkadzało
wymiary-pas - 37 cm
biodra w najszerszym miejscu- 46
długosc nogawki mieszonej wewnątrz 77
wywoławcza 5zł
licytuje : Ruru 7zł
11. sweterek w paseczki
rozmiar M
wywoławcza 5zł
Serdecznie zapraszam bazarek uznaje za otwarty