Moje koty cz. II - prośba o zamknięcie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 20, 2009 21:39

ana pisze:To jeszcze poproszę o delikatny skrob za uszkiem 8)

A to już proszę osobiście i na własną odpowiedzialność, ja nie chcę zostać skarcona :) Zbyt dużo poufałości nie jest mile widziane, no chyba, że na raty :)

magicmada pisze:Musze Was jakoś odwiedzić, zobaczyć Dracula. Tęsknię też za Salcesonią.

Kuba też się czasem zatacza, ale tez ma wolę życia, jak Dracul.

No czekam, czekam. Niestety na pasztet znowu nie zdążyłaś :P Ale mam ostatnio fazę na robienie tiramisu :)
A Salcesonia jest stanowczo Salcesonią odtłuszczoną, bo odkąd zlikwidowałam suche dziewczynki troszkę zeszczuplały :twisted:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pon kwi 20, 2009 21:44

Głaski dla Dracula :)
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Pon kwi 20, 2009 22:50

casica pisze:jutro pójdę i zobaczę jakie mają rozmiary. Mam nadzieję, że faktycznie będzie taniej, zastanawiałam się też nad jakąś hurtownią.

Rozmiar moich podkładów to 58X59. 10 szt. około 10 zł chyba kosztuje, jeśli dobrze pamiętam. Innych tam nie mają - te są dla niemowląt - takie kocyki do przewijania.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Wto kwi 21, 2009 7:41

Gracuś jestesmy cały czas
miziamy Cię delikatnie :1luvu: :ok:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto kwi 21, 2009 8:04

Szamponu w pudrze jeszcze nie sprawdziłam, może dzisiaj ... cieszę się, że podkłady sie sprawdzają, wreszcie trochę lepszy humorek ma seniorek ;)
Ja również poproszę o delikatny głask - o ile pozwoli ;)

Tiramisu ... nie kuś, za 2 tygodnie jadę do Łodzi :twisted:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto kwi 21, 2009 16:09

Dzisiaj odebrałam Łatka, owszem spadły mu wskaźniki, idealnie nie jest, ale jest lepiej. Mocznik 128, kreatynina 2,6. No cóż, to też stary kotek. W piwnicy u mamy mieszka już kilkanaście lat, a pojawił się jako dorosły kot. Dwa razy dziennie będzie dostawał lespewet, zapytam czy może też podawać mu rubenal? Pod koniec opakowania lespewetu ponowna kontrola. Mam nadzieję, że nic się nie zdarzy i nie wymusi wcześniejszych badań.
Łateniek szczęśliwy, wygrzewa się na słoneczku, nakarmiony i u siebie :)

A teraz gdy już się powoli przetacza najgorszy ruch udaję się na poszukiwanie rossmana. Cholera jak mi niepotrzebny to wszędzie widzę, teraz jak mam pdjechać to nie wiem gdzie :twisted: Ale znajdę

Niestety CC mówi, że Dracul jej się nie podoba :(

casica

Post » Wto kwi 21, 2009 16:13

I znowu zbyt wcześnie mi się kliknęło :evil:
Dracul wygłaskany, wymiziany, aż mnie ofuknął widać za dużo tych karesów. Opowiedziałam, że ma się nie wygłupiać tylko nabierać sił, bo przy tylu dobrych fluidach nie może nie byc lepiej.

Avian, napisz pw kiedy będziesz i odwiedź nas. Osobiście poleciłabym Ci creme caramel zamiast tiramisu, ale będziesz mogła dokonać wyboru :)

casica

Post » Wto kwi 21, 2009 20:04

casica pisze:Opowiedziałam, że ma się nie wygłupiać tylko nabierać sił, bo przy tylu dobrych fluidach nie może nie byc lepiej.

Zgadza się - po prostu nie ma innego wyjścia :D

Za Dracula :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A Bisia, Kasia i Kropcia przesyłają Draculowi całusy :D
(Mam nadzieję, że czułości od pięknych kobiet :wink: sprawią mu przyjemność :D)

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Wto kwi 21, 2009 21:01

mb pisze:A Bisia, Kasia i Kropcia przesyłają Draculowi całusy :D
(Mam nadzieję, że czułości od pięknych kobiet :wink: sprawią mu przyjemność :D)

Może, w końcu kto był damskim bokserem? Kto uprawiał z Putitą bezpieczny seks. I nie było, że główka ją boli, że coś tam, nie, nie chciała to po buzi :oops: Takiego wychowałam sobie dżentelmena :twisted:
Więc może kobiety go ożywią :lol:

Kupiłam podkłady w rossmanie. I wcale to nie było proste :roll: Nie są to podkłady, produkt nazywa się bowiem "przewijak". Spytałam o podkłady higieniczne, ale co to takiego spytała pani. Wyjaśniłam. Niczego takiego rossman nie sprzedaje powiedziała zimno, bo przerwała rozmowę z koleżanką. Sprzedaje, byłam twarda jak stal, koleżanka mi mówiła. Pani uruchomiła więc procesy myślowe i poprosiła o wyjaśnienia dodatkowe. Wyjasniłam, opisałam obrazowo. Ach, skarciła mnie pani, to są przewijaki, czyli podkłady do przewijania niemowląt :lol:
Opakowanie 10 szt a 11 zł. Rozmiar 60 x 60. Do kuwety pasują, ale jako, iż są mniejsze mam nadzieję, że tego Dracul nie rozdrapie. Jest to też cieńsze niż normalne podkłady więc będziemy testować czy na całą noc mu wystarczy. Przy jego wielomoczu może być różnie. Cenowo w sumie na to samo wychodzi co podkłady z apteki, mniej więcej złotówka za sztukę.

casica

Post » Wto kwi 21, 2009 21:04

Pamiętam, jak kiedyś kupowałam podkład w aptece. Pani zapytała "Ale jaki podkład", a ja powiedziałam, że taki do sikania a potem dostałam głupawki. Nie pamiętam, dla którego kota to było.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Śro kwi 22, 2009 19:54

casica pisze:Może, w końcu kto był damskim bokserem? Kto uprawiał z Putitą bezpieczny seks. I nie było, że główka ją boli, że coś tam, nie, nie chciała to po buzi :oops: Takiego wychowałam sobie dżentelmena :twisted:
Więc może kobiety go ożywią :lol:

Ależ to prawdziwy macho :!: :lol:

A jak przewijaki :wink: ? Sprawdziły się?

Przesyłam Draculkowi głaski pod bródką :D

mb

Post » Śro kwi 22, 2009 20:14

Głaski dla Draculka :)
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Śro kwi 22, 2009 20:22

Prawdziwy koci macho, więc kocice mu wybaczą :)

Podkłady czyli przewijaki 8) sprawdziły się, ich mniejsza grubość nie przeszkadza zupełnie. Rzeczywiście są fajne :)
Dracul wygłaskany, zadowolony i najedzony :)

casica

Post » Czw kwi 23, 2009 8:25

casica pisze:Dracul wygłaskany, zadowolony i najedzony :)

Dracul, tak trzymać, chłopie :ok:

mb

Post » Czw kwi 23, 2009 8:59

Wczoraj został przetestowany szampon w pudrze - nie powiem, całkiem nieźle :D Jak dla mnie brudas jest mniej brudny, futerko zrobiło się ładniejsze i przede wszystkim kot ładniej pachnie ;)

Dobrze, że piszesz, ze w Rossmanie podkłady to przewijaki, bo właśnie się po nie wybieram 8)

Trzymaj sie Draculku :ok: Rychu Cię pozdrawia i martwi się Twoim samopoczuciem ...
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

[poprzednia][następna]