Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:NOT co z tym samochodem na jutro bo ja musze wczesniej wiedzieć. Pamiętaj proszę o tej farbie dla mnie.
Ja-Ba pisze:Witam wieczorkiem, nareszcie z pracy.
NOT - te bezprzewodowe takie są - wolne, do niczego. Nawet jak masz porządny modem to nic Ci to nie da jeśli nie ma możliwości technicznych do odbierania szybkiego internetu a z tego co wiem to takie możliwości maja tylko Poznan, Warszawa i Katowice. Ja mam z Plusa bo często podróżuję i jest to dla mnie jedyna możliwość pozalatwiania spraw sluzbowych, ale lepiej zeby nikt nie sluchal co sobie mruczę pod nosem czekając na połączenie...![]()
Izo
cieszę się ze zajrzałaś na wątek Praksedy. To samo sobie pomyślalam gdy poczytałam o niej - że to ktoś taki jak Ty, oddany kotom sercem, duszą, caluteńkim wolnym czasem, dosłownie i beż żadnego ale - calutkim swoim życiem.
Jest sporo osób które dokarmiają jakieś 2-3 kotki w najbliższym osiedlowym śmietniku, ale takich jak Ty i Prakseda nie ma aż tak wiele.
Cieszę się że masz obok siebie NOT i jeszcze /chyba/ kilka osób na ktore mozesz liczyc tam na miejscu wlasnie gdy trzeba pomoc, zawieźć itp..
Nie wiem czy kotki mogę juz wypuścić. Martwie się bo noce niestety się ochłodziły. Jutro podejmę decyzję. Tak jak pisałam wcześniej Fionka jest w lepszej formie.Ale Roxanka bardzo wątła. Agatka ma sie całkiem ,całkiem.Dużo śpi.Jutro nie trzeba nic łapać bo jak przyjedziesz to wszystko będziesz miała gotowe do zabrania na sterylki. Zapytaj w TOZie o piatek. Chciałabym złapać Czarnuszkę bo się zaczyna zaokrąglać.NOT pisze:Pani Izo, a jak mają się te kotki, które były sterylizowane w ostatni piątek?
Czy nadają się już do wypuszczenia?
Jutro postaram się być u Pani jak najwcześniej, czyli 9,30-10 zaleznie od korków po drodze.
Ja-Ba pisze:
NOT - te bezprzewodowe takie są - wolne, do niczego. Nawet jak masz porządny modem to nic Ci to nie da jeśli nie ma możliwości technicznych do odbierania szybkiego internetu a z tego co wiem to takie możliwości maja tylko Poznan, Warszawa i Katowice. Ja mam z Plusa bo często podróżuję i jest to dla mnie jedyna możliwość pozalatwiania spraw sluzbowych, ale lepiej zeby nikt nie sluchal co sobie mruczę pod nosem czekając na połączenie...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Blue, kasiek1510, KotSib i 40 gości