kinga w. pisze: One są wyjątkowe i niepowtarzalne!
To brzmi znacznie lepiej!

I jest prawdziwe!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Kinga , a ty stosujesz jakas konkretna diete? Skuteczna jest? Potrzebuje zjechac z 5 kg i za Chiny nie moge :/
Tyzma pisze:maciejowa pisze:Kinga , a ty stosujesz jakas konkretna diete? Skuteczna jest? Potrzebuje zjechac z 5 kg i za Chiny nie moge :/
hehe na 5 kg to mój mąż ma jedną dietę - MŻ mniej żreć
kinga w. pisze:Dla mnie słowo "dziwoląg" nie ma aż tak negatywnego wydźwięku. Już bardziej "dziwadło". Usunęłam. Jeśli ma kogokolwiek razić, nie widze powodu się upierać, choć w domu... Gdybys usłyszała jak R. mówi czule o Miyuki "Łysa"... Albo "Łysolek".
Tyzma pisze:maciejowa pisze:Kinga , a ty stosujesz jakas konkretna diete? Skuteczna jest? Potrzebuje zjechac z 5 kg i za Chiny nie moge :/
hehe na 5 kg to mój mąż ma jedną dietę - MŻ mniej żreć :lol:
maciejowa pisze:Kinga , a ty stosujesz jakas konkretna diete? Skuteczna jest? Potrzebuje zjechac z 5 kg i za Chiny nie moge :/
kinga w. pisze:maciejowa pisze:Kinga , a ty stosujesz jakas konkretna diete? Skuteczna jest? Potrzebuje zjechac z 5 kg i za Chiny nie moge :/
Konkretną, pod kontrolą lekarza. Warzywa, warzywa, a jak się znudzi to jarzyny. Szlaban na ziemniaki, chleb itp. Mleko, jogurt itp. do szklanki/dobę. Owoce do 200g/dobę. Wszystko co ma IG<50 do woli, reszta ostrożnie. Tłuste oczywiście won. Czerwone mięso won. Konkretnie IG+ Orientacja w kaloryczności. 5kg na upartego to miesiąc - 6 tygodni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, haaszek, Nul i 62 gości