Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie kwi 19, 2009 12:30

Jutro wypuszczam Fuńcie młodziutką koteczkę z Witomina która w piątek miała sterylkę .....chyba ze znacie kogos kto by chciał czarno biała koteczkę .....u mnie kotka się męczy siedzi całymi dniami za kanapą ponieważ moi sie moich zwierzaków prycha warczy i prawie gryzie się z niektórymi...do ludzi bardziej lgnie jak da się pogłaskać to wtedy strasznie głośno mruczy....
Obrazek reszta zdjęć na str 20
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Nie kwi 19, 2009 15:30

Dostałam wiadomość od starszej Pani.
Kocięta są małe i są jeszcze karmione przez mamę-mama do darmowej sterylki i wypuszczenia na wolność, pół dzika.
To póki co jedyny miot...oby ostatni.

Potrzebny będzie DT dla mamy i młodych, ze wględu na okoliczne dzieci , które wyciągają młode i dręczą...trucicieli też nie mało...
Jeszcze nie wiem ile jest tam tych kociąt.

Ktoś chętny?

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Nie kwi 19, 2009 16:04

może ktos mógłby zabrać na 2 tyg kotkę na działkę???????? SOLARIS KOCHANA MA DZIAŁKĘ!!!!!!! MOŻE ONA? kotka nie nadaje się do przetrzymywania w domu, na podwórku z dala od bachorów miała by idealnie, np. w ogródku.
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Nie kwi 19, 2009 17:03

sabina skaza pisze:może ktos mógłby zabrać na 2 tyg kotkę na działkę???????? SOLARIS KOCHANA MA DZIAŁKĘ!!!!!!! MOŻE ONA? kotka nie nadaje się do przetrzymywania w domu, na podwórku z dala od bachorów miała by idealnie, np. w ogródku.

Sabinko ja jej wziąć nie mogę niestety :( wiesz ,że mam szkolenie do końca kwietnia i nie jeżdżę na działkę bo nie mam kiedy.:(

solaris

Od: Nie lis 21, 2004 23:07

Post » Nie kwi 19, 2009 21:30

sabina skaza pisze:może ktos mógłby zabrać na 2 tyg kotkę na działkę???????? SOLARIS KOCHANA MA DZIAŁKĘ!!!!!!! MOŻE ONA? kotka nie nadaje się do przetrzymywania w domu, na podwórku z dala od bachorów miała by idealnie, np. w ogródku.

A myślicie,że kotka nie ulotni się wraz z maluchami z tej obcej dla siebie działki?
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Nie kwi 19, 2009 22:18

Kotka sobie da radę w jakiejś łazience, pomieszczeniu gospodarczym... jako wychodząca to zły pomysł...

seja

Post » Pon kwi 20, 2009 13:33

3 kociaki dwa pręguski chłopak i dziewczynka z bardzo chorymi oczkami ważące 400 g i cała czarna dziewczynka 500g są u mnie na DT
9 kotków i jeden miot jeszcze nie urodzony czekają na ratunek.
Potrzebne DT
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pon kwi 20, 2009 13:56

Obrazek Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pon kwi 20, 2009 16:53

oto link do Agnieszki wątku o kociakach ze stoczni http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=92095
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Pon kwi 20, 2009 18:22

solaris pisze:

Sabinko ja jej wziąć nie mogę niestety :( wiesz ,że mam szkolenie do końca kwietnia i nie jeżdżę na działkę bo nie mam kiedy.:(

ja lilu raczej myślałam o miejscówce dla niej w bezpiecznym miejscu. nie chodziło o to żeby ktokolwiek nad nią czuwał. kotka by sobie cosik sama upolowała, starczyło by podać michę suchej karmy pod daszek i michę wody. maluchy sa przy cycku. ale rozumiem że twoje sumienie nie pozwoliło by pozostawić tam jej samej sobie. szkoda że mój rysiek nie wyjeżdża na dłużej- mogła by u nas zamieszakać w pomieszczeniu gospodarczym za garażem. miała by cisze i spokój od bachorów. seju ja raczej bałabym się zabierać dziką kotkę ze środowiska naturalnego, np. do łazienki- mógłby być to dla niej zbyt duży stres. ale tak juz jest- ile nas, tyle różnych zdań.

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Pon kwi 20, 2009 18:29

wrrrrrrrrrrr...............byłam dziś na łapance, nie mam już tej zwinności ruchów co kiedyś :cry: ok 2 godzin próbowałam złapać szarego ok4 tyg kota z obłuża- sprinterek/sprinterka była jednak szybsza ode mnie. mam chętną panią na nią- o ile okaże się dziewczynką...ale sama nie dam rady z tą kuleczką energii.
porobiłam fotki dla pana ze słupska 4 kotków z ogrodu mojej sąsiadki p. halinki. pan miał czekać do 15 maja na adopcję ...ale mu za długo było :( i straciliśmy kolejnego chętnego, bo jutro jedzie do szczecina po malucha na dokocenie. jestem zmęczona i zła...kota nie złapałam, chętnego straciłam... :(

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Pon kwi 20, 2009 20:42

Ja przed chwilą wróciłam od starszych Pań z Wrzeszcza.

Majce wysłałam zdjęcia, bo mój komputer wogóle nie widzi komórki i nie mogę ściągnąć zdjęć ...włączam, wyłączam i to samo... format mu się należey , aż miło, tylko nie mam ms office...i czekam aż brat mi da... ale chyba dziś go sformatuje bo już nie mogę!!

Byłam najpierw u jednej Pani , szukać pierwszego miotu, ale wcięło...
To się dowiedziałam od drugiej Pani o następnych kociętach...
I te zdjęcia Majce wysłałam, może uda się je zamieścić.

Dla tej drugiej Pani przydałby się 2 budki dla kotów.

Jest 5 kotek na sterylki od 1 Starszej Pani.
Od 2 Starszej Pani , to nie wiem, ale baaaardzo kontaktowa kobieta i będzie pomagać, (wydaje 800zł miesięcznie na jedzenie dla kotów itp).
Od niej są te małe kocięta.Kotka nie prychała na nas, kocięta mogłam dotknąć, więc z jej dzikością i wzięciem na tymczas to by było nawet nawet...

Aga kiedy będziesz miała czas? Bo przydałaby mi się pomoc w pierwszej w życiu łapance... bo nie wiem co i jak, plus nie mam klatki łapki.

seja

Post » Pon kwi 20, 2009 20:47

Kotki Sei:

Obrazek

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Pon kwi 20, 2009 20:55

Wielkie dzięki Maju :)

seja

Post » Pon kwi 20, 2009 21:27

Seju mam klatke łapkę potrzebuję tylko ślusarza do jej zlutowania bo dzkus odłamał jeden pręt
Napisz kiedy chcesz łapać to się jakoś dogadamy
Kotki śliczne i już chyba pora je zabrać
mam jedna budkę na zbyciu tzn steropianowy karton,jak chcesz to podrzucę
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

[poprzednia][następna]