Wyprosiłam koty z balkonu bo sie chłodno zrobiło i chciałam zamknąć. Teraz obaj panowie pikietują wejście na balkon, koncertując zgodnym, żałosnym miauczeniem Stworzyłam potwory?...Normalnie jeszcze trochę i się oflagują!
Mam tylko takie drzwi dla samobójców. Koty uwielbiają siedzieć tam na parapecie i oglądać świat a wtedy ja muszę oglądać z nimi. Siatki założyć nie mogę, bo wywieszam pranie na suszarce za poręczą Ech, żyzń...
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim
To zamiast typowej siatki do okna mozna założyć moskitierę- w ramce jest siatka, a ramkę na zaczepach zakłada się na futrynę. Bez problemu sie to sciaga i zakłada
Może to i niegłupie, a takie moskitiery w ramce to się samemu majstruje, czy jak?
A widzaiłyście to? http://animalia.pl/produkt,15380,Zuzala_Osłona_na_kuwetę_dla_kota.html
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim
u nas są moskitiery na okna bez ramki, ponoć jakieś przylepce maja do ramy. myślałam o tym, ale napisałyści mi, że kot pazurem rozedrzeć może więc sobie odpuściłam.
obudowan na kuwete fajna, ale droga
do tej pory jak tylko nasypałam świezy żwirek to rysiek od razu chrzcił go swym szacownym moczem, a teraz spojrzał i poszedł sobie dajecie kotom karmy dla kastratów?ja moim wynalazłam hillsa dl młodych kastrowanych kotów, ale nie chcę dawać ciągle jednej karmy i szukam czegoś nowego.