vitez, robisz świetne zdjęcia
Moderator: Estraven
Bonifacy pisze:a jaki to był aparat????
zołta pisze:http://www.miau.pl/spotkania/pics.php?u=capri/009&t=Zojka
a na tym zdjęciu to nie Zojka tylko Zołta, my w pewnym momencie stałyśmy koło siebie z Zojka dla zmylenia przeciwnika, widać zadziałało, ale jestem pewna że to ja

Bonifacy pisze:PumaIM pisze:Bonifacy, aallee piękniasty kicior! Ja w ogóle nie rozumiem, czemu z Twoją dwunastką dopiero teraz się tu pojawiłeś
który kicior ????
PumaIM pisze:Bonifacy pisze:PumaIM pisze:Bonifacy, aallee piękniasty kicior! Ja w ogóle nie rozumiem, czemu z Twoją dwunastką dopiero teraz się tu pojawiłeś
który kicior ????
No ten, co to link do jego fotki umieściłeś w poście. Nawet jeśli nie Twój, a tylko ilustracja Twojego kotomaniactwa, to i tak strasznie piękniasty
vitez pisze:Bonifacy pisze:a jaki to był aparat????
Canon EOS 10D + Tamron 28-75 2.8 + lampa Canon 420EX
Klaniam sie wszystkim zadowolonym bohaterkom zdjec, dziekujac za komplementy.
Propozycje prywatnych sesji przyjmuje na PM![]()
Majorka pisze:Na razie widziałam tylko Hrabiego i Bonifacego. O, jeszcze Tina przyfrunęła. Coś nie tak?
Majorka pisze:A czemu nie przedstawiłeś nieco bliżej siebie i kociej ferajny? 12 kotów, niezła gromadka! Bo jakoś nie mogę się doszukać na forum Może mam coś z oczami dzisiaj... Koty lubisz, na rowerze jeździsz, a fotografia to nie Twój konik?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość