Moje szkraby są takie kochane,że brak mi słów.
Jak cudnie się razem bawią.Jedzą już same.Aureliusz kuwetkuje bezbłędnie,Pyzie zdarza się zrobić gdzieś w kącie.Uzyskaliśmy już kupki prawie uformowane Antybiotyk łykają z serkiem topionym.
Biegają po mieszkaniu a na spoczynek idą na posłanko do klatki ,zamykam Je jedynie na noc,no i gdy mnie nie ma w domu.
Dyziak wrócił ze mną do domku ...dlaczego? - 10 letnia persica jest bardzo agresywną dominantką i nie zdecydowałam sie na docieranie i męczenie ich obojga, tam musi trafić maluszek bo malca już zaakceptowała a Dyzio w poniedziałek konczy rok i do malca mu bardzo daleko Ludzie strasznie sympatyczni a starsza pani była bardzo smutna co zrobić ....obiecałam że znajde im maluszka i dam znać ...musi być chłopak czarnio biały podobny do Dyzia i najlepiej jak by mial takie dwie czarne kropki koło noska na białym pysiu ( oni nie mają takich wymogów ale tak wyglądał dachowiec którego stracili 4 kwietnia i szukają bardzo podobnego jak widze )
To Niusia złośnica - piękna szylkrecia i Maksio ktory nie dawno był u fryzjera bo nie znosi sie czesać i co roku musi być z kołtunów wycinany
Rano robilam "ostatnie" zdjęcia kociatym na balkonie , tak teraz wyglądają blizniaki
i Tamayek z bliźniakami
kochani pomóżcie mi znaleść super domek dla nich , Mika wrzuciła je na alegro może jeszcze je gdzieś wrzucić , 20 kwietnia kończą rok
kochani pomóżcie mi znaleźć super domek dla nich , Mika wrzuciła je na alegro może jeszcze je gdzieś wrzucić , 20 kwietnia kończą rok
cudne bliźniaki, dla mnie nie do rozróżnienia Ko_da tak widocznie miało być, dobrze zrobiłaś, a dzięki Twojej wizycie jakiś kociak w potrzebie znajdzie dobrych opiekunów
może rzeczywiście ich dom dopiero oswaja sie z decyzja o posiadaniu kotów i lada dzień się ujawni mam przeczucie ze one zamieszkają razem
pozwoliłam sobie wstawić zdjęcie karee, dla porównania.. tak Locia i Dyzio wyglądali około roku temu to cudne koty
matko ale były maleńkie na zdjęciu maleńtasków pierwsza z przodu jest Locia ona ma plamki na grzbiecie a z tyłu jest Dyzio on ma plecki prawie całe ciemne z jednym paskiem dla kontarstu ja mam nadzieje ogromną że znajde im wspólny cudowny dom na jaki zasługuja
Dziś zawiozłam Impresje do nowego domku. Zamieszkała w Piekarach Slaskich. Domek fajny, ludzie mili i sympatyczni. Zamieszkala z dwuletnim dzieckiem. Mieszkanko na parterze, zamowili juz moskitiere na okna.
Powodzenie kicu w nowym domku ehhh
tak smutno bez tymczasika zadnego..
Teraz czekam na jakies rodzenstwo 3 maluszkow, najlepiej z przewaga kocich dam
Bylam tez dzis odwiedzic Kenie w nowym domku:) niestety juz mnie nie poznala:( ale sliczna jest
Ostatnio edytowano Nie kwi 19, 2009 19:52 przez mika_xx, łącznie edytowano 1 raz