Sis pisze:w dwójce pingwinek podobny do Bohuna, ale z bardzo przybrudzonym białym, nieufny

Asiu, ten kocio to kot ze szpitalika, o którym mówiłyśmy w skrócie "niewidomy". Szukałyśmy go z Magic w sobotę, myślałyśmy, że nie przeżył, bo nie chciał jeść, był w kiepskim stanie przed Świętami. Asia wetka pokazała nam go w dwójce, udało się go wyciągnąć z choróbska, fizycznie ma się dobrze. No i widzi

Ale faktycznie nieufny, co z nim będzie, powiększy grono nieadopcyjnych dzików ?
Sis pisze:w trójce nie nowość, ale srebrny Lion, co on jeszcze robi w schronie? nie ogłaszaliśmy, miał go ktoś zabrać z miesiac temu?

Gdyby nie kocia awantura z trójce nawet nie wiedziałabym, że Leon jeszcze jest w schronisku. Bił go jakiś szary kocur

Leoś się kulił, uciekał, to nie jest boks dla niego, trzeba go koniecznie stamtąd przenieść. W bieganinie: noszenie jedzenia kotom, sprzątanie, rozmawianie z ludźmi, focenie itp. zapomniałam o tym

i dopiero wczoraj wieczorem odtworzyła mi się w pamięci ta scena

. W trójce są dziczki niemiluchy, niejedną awanturę tam widziałam, już dwójka byłaby lepsza, a jedynka ze spokojnymi kotami najlepsza dla niego.
Sis pisze:czarnulka w szeleczkach ochrzciłam Czarli, opis wstępnie na stronie schronu, gdyby ktoś miał zdjęcia, podeślijcie.
Jest fajnym kotem, dziś spał kołami do góry, luzak.
Fotek "indywidualnych" nie mam, ale mam filmik z nim i Dziadkiem (może nazwiemy go Dzidek ? co Mokkuniu ?) i czarnym kociem ze strupem na głowie. Widać, jaki jest milusi i kochany:
http://www.youtube.com/watch?v=WqH9vMrV-_4