Fredziolina nie kupuję prasy, więc nie wiem.
Przed chwilą karmiłam Red Gizmo i przypomniało mi się, że biedak koniecznie potrzebuje wyczyszczenia i rwania zębów. Naprawdę ma koszmar w pyszczku.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Przed chwilą Benek stojąc na parapecie naznaczył szafkę kuchenną.
W tej czynności jest niebywalne zręczny.
nic nie poradze , ale benek bardoz mi się podoba , ma takie anielskie spojrzenie na tyhc fotkach jak jeszcze nie wiedzial ,ze straci jajkaAnulka111 to już druga noc i tyle wystarczyło abym się wkurzyła na Benka. Wyje jak syrena okrętowa. Żeby tylko tak sobie wył to bym przeżyła, ale on wyje na koty i przyjmuje postawę niezbyt przyjazną. Jeszcze nie doszło ani razu do zwarcia między kotami jednak wymaga to ode mnie czujności. Za karę nie czekając do czwartku zafundowałam mu kastrację już dzisiaj. Może do nocy dobrze nie wytrzeźwieje i będzie trochę spokoju.
Tu jeszcze nie wiedział co go czeka.
Śliweczka je, pije, kuwetkuje i domaga się pieszczot. W całkowitej swobodzie przeszkadzają jej koty i czasem wchodzi za tapczan gdzie zrobiła sobie azyl. W nosie jeszcze jej bulgocze i koniczne są wizyty u weta.
mirka_t pisze:
chętnie przyjmę wykładzinę PCV 3m x 3m.
U weta dług ponad 500zł, w kolejce kastracja Munia i 5 sterylek. Chad może jeszcze trochę poczekać. Dzisiaj u weta zostawiłam tylko 30zł za zastrzyki dla Śliwki i tabletki. Gdy wróciłam od weta Tomcio zrobił mi niespodziankę a mianowicie zaczął siać tasiemcem. Kolejny do kilkakrotnego odrobaczenia.
[...] Przed chwilą karmiłam Red Gizmo i przypomniało mi się, że biedak koniecznie potrzebuje wyczyszczenia i rwania zębów. Naprawdę ma koszmar w pyszczku.
anulka111 pisze: zorientuj się w sklepach u siebie ile kosztuje taka na która mogłabyś patrzeć .....i nie patrz na te najtańsze ,bo one są jakości beznadziejnej
mirka_t pisze: Fredziolina i pewnie jeszcze kilka osób się na mnie pogniewa, ale łatwiej mi było ściągnąć kota do domu niż jechać do schroniska, aby go sfotografować. Na dodatek kyziczek zgłosiła się jako chętna do przyjęcia beżowego na tymczas tylko ona jest w Łodzi a transportu na razie nie ma.
Jestem skłonna wydać beżowego komuś na tymczas lub zaraz po kastracji do domu stałego.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 61 gości