Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwcia pisze:Moja 11 to Olaf, no tak teraz to powinien już być chłopak![]()
Pingu bez imienna nadal, psychicznie ma się super, to straszny miziak, fizycznie gorzej, mam mega biegunkę
![]()
Jest na hilsie i/d i mam nadzieję, że szybko jej przejdzie, bo czeka ją sterylka w tym tygodniu, jeśli nie unormujemy kupy to zabieg odkładamy.
puss pisze:dziewczyny, jesteście wielkie! gdyby nie mój niereformowalny chłopak, to bym już dawno miała któregoś biedulka na DT, ale boję się nawet zasugerować, że moglibyśmy jakiegoś wziaćnawet nie mam kasy, żeby Wam pomóc, bo jestem mocno pod kreską
jerzykowka pisze:Kasiu, a moze Twoj TŻ pozwoli Ci sie wyrwac do przytuliska i pomoc w opiece nad tymi biedami...
aga9955 pisze:Etko jak sie czuje Paproch? Ja bede w Przyborowku z Asia w tygodniu bo musze cos ustalic z Wanda to sie zobacze z Paprochem:)
honda11 pisze:mam pytanie:
czy pingwinek dla Korciaczek może może jechać do Tychów w tym transporterku, w którym jest? przywiozę go z powrotem w przyszłą sobotę jak pojadę do Przyborówka
Etka pisze:honda11 pisze:mam pytanie:
czy pingwinek dla Korciaczek może może jechać do Tychów w tym transporterku, w którym jest? przywiozę go z powrotem w przyszłą sobotę jak pojadę do Przyborówka
mysle ze moze, ale niech Joasia Jerzykowka potwierdzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 318 gości