TRAGEDIA 63koty eksmitowane z mieszkania- błagam o pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 18, 2009 20:44

Safiori, wielkie dzieki za zdjecia tych biedaczysk. A przede wszystkim dzieki dla DT, ktore je przyjelo je pod swoj dach :!: I dla Was Animalio, ktore ja wspieracie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy dajecie rade finansowo?
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob kwi 18, 2009 20:44

Etko jak sie czuje Paproch? Ja bede w Przyborowku z Asia w tygodniu bo musze cos ustalic z Wanda to sie zobacze z Paprochem:)
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Sob kwi 18, 2009 20:49

dziewczyny, jesteście wielkie! gdyby nie mój niereformowalny chłopak, to bym już dawno miała któregoś biedulka na DT, ale boję się nawet zasugerować, że moglibyśmy jakiegoś wziać :( nawet nie mam kasy, żeby Wam pomóc, bo jestem mocno pod kreską :(

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Sob kwi 18, 2009 20:50

iwcia pisze:Moja 11 to Olaf, no tak teraz to powinien już być chłopak :wink:

Pingu bez imienna nadal :wink: , psychicznie ma się super, to straszny miziak, fizycznie gorzej, mam mega biegunkę :(
Jest na hilsie i/d i mam nadzieję, że szybko jej przejdzie, bo czeka ją sterylka w tym tygodniu, jeśli nie unormujemy kupy to zabieg odkładamy.

Iwcia podaj mi nr konta.
Obrazek

aga9955

Post » Sob kwi 18, 2009 20:51

Dziewczyny ja wiem co to adwocat ;) i jak sie go aplikuje (mam troszke doświadczenia)
siadła mi komunikacja z TZ :lol:
i lenistwo :oops: nie sprawdzałam tej "maści"

adwocat podany
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Sob kwi 18, 2009 20:52

Agn dzieki za zdjecie Sagali....jest mi bliska bardzo ta kicia
Obrazek

aga9955

Post » Sob kwi 18, 2009 21:00

puss pisze:dziewczyny, jesteście wielkie! gdyby nie mój niereformowalny chłopak, to bym już dawno miała któregoś biedulka na DT, ale boję się nawet zasugerować, że moglibyśmy jakiegoś wziać :( nawet nie mam kasy, żeby Wam pomóc, bo jestem mocno pod kreską :(

Kasiu, kasa nie jest problemem, pieniądze są, brakuje domków dla biedaków :(
Ostatnio edytowano Sob kwi 18, 2009 21:02 przez anna57, łącznie edytowano 1 raz
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Sob kwi 18, 2009 21:01

Iwciu, dzieki za wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymamy kciuki za Twoja pingwineczke :!: Za sterylizacje zwrocimy oczywiscie, ale pisz prosze o wszystkich innych potrzebach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze raz przepraszamy, ze zawierzylysmy cudzemu slowu i takie wynikly perypetie...

Wszystkie "nasze" wspaniale DT prosimy o kontakt w razie jakiejkolwiek potrzeby, problemu...

Pozwole sobie dodac, ze Olaf jest boski... Ale o tym juz Etka pisala:wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Sob kwi 18, 2009 21:04

Kasiu, a moze Twoj TŻ pozwoli Ci sie wyrwac do przytuliska i pomoc w opiece nad tymi biedami... Tak sie rozmarzylam :wink:
Wiemy, ze sercem jestes przy tych biedach i wiemy jak jest ono wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Sob kwi 18, 2009 21:16

jerzykowka pisze:Kasiu, a moze Twoj TŻ pozwoli Ci sie wyrwac do przytuliska i pomoc w opiece nad tymi biedami...

Nooo. Świetnie byłoby. Zobaczysz jakie to fajne pokemony :wink:
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Sob kwi 18, 2009 21:19

aga9955 pisze:Etko jak sie czuje Paproch? Ja bede w Przyborowku z Asia w tygodniu bo musze cos ustalic z Wanda to sie zobacze z Paprochem:)

Aguś, Paproch chyba dobrze wyglada, tylko tak oniesmielil sie, moze to zaczyna sie zalamanie...nie wiem.. mam nadzieje ze w tej jasnej klateczce na gorze bedzie mu lepiej i sie rozweseli.
Agusia a Ty go bierzesz na DT czy jest wolny?

co do drugiej kociarni to chyba specjalnie P. Wanda nie byla zachwycona...ona chcialaby zebysmy wszystkie je pozabieraly w miare mocy przerobowych. Bo siedza teraz w jej biurze.
Gdyby nas dzis nie bylo to nie mial by sie kto zajac kotami, nie bylo zadnego wolontariusza.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Sob kwi 18, 2009 21:21

mam pytanie:

czy pingwinek dla Korciaczek może może jechać do Tychów w tym transporterku, w którym jest? przywiozę go z powrotem w przyszłą sobotę jak pojadę do Przyborówka

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Sob kwi 18, 2009 21:23

honda11 pisze:mam pytanie:

czy pingwinek dla Korciaczek może może jechać do Tychów w tym transporterku, w którym jest? przywiozę go z powrotem w przyszłą sobotę jak pojadę do Przyborówka

mysle ze moze, ale niech Joasia Jerzykowka potwierdzi.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Sob kwi 18, 2009 21:24

ja się zakochałam w Trixie, ma cuuudny różowy nosek :1luvu: i w Pixie, piękna czarnotka....ale fantastyczne są wszystkie...
zdjęcia faktycznie pogrubiają.....koteczki w rzeczywistości są chudziutkie i wyglądaja na maks. rok

tak jak dziewczyny już pisały, koteczki bardzo potrzebują człowieka....

Asiu podkłady się piorą....będziesz jutro w domku....postaram się podrzucic
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob kwi 18, 2009 21:27

Etka pisze:
honda11 pisze:mam pytanie:

mysle ze moze, ale niech Joasia Jerzykowka potwierdzi.

Oczywiscie!!!!!!!!!!!!

Peciu, jestem w domu i czekam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (tylko nie rano, bo na 9.00 jade do weta z Anielka- nie jest dobrze:( )
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]