http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=91938
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:Ciasto też bym sobie zjadła. Takiego serniczka na przykładA w dodatku boli mnie głowa i nie mogę się doczekać kiedy będę mogła się położyć w domu.
Z mruczącą Tosieńką u boku.
tosiula pisze:annette88 pisze:dzień dobry, kochani !!
Witaj, a co lubi twaja Niunia?
catawba pisze:tosiula pisze:Jakoś tak boję się dużych paczek. Nie będę miała co z tym zrobić jak nie będą jadły. Tym bardziej, że jedzą też mokre.
ja też pierwszy raz taki duży wór kupiłam.. i mam nadzieję, że zawartość nie różni się od tej w małym opakowaniu..ale jakby co.. pocieszam się dużym psem
kalair pisze:Nelly,zlituj się..
Monostra pisze:tosiula pisze: Uwielbiają otwieranie szafek, wywalanie wszystkiego by później położyć się z boku i podziwiać swoje dzieło.
A nie, nie obok. Należy położyć się NA wywalonym, ewentualnie zostawić sobie np. jakiś sweterek na półce żeby było miękko i nami się ułożyć
.
Wybebeszoną szufladę z bielizną jestem skłonna wybaczyć, mord w oczach był za tę z rajstopami
Nelly pisze:Witaj Torilku
Z czym Kalairku?
Że pies je kocią karmę? naprawdę nie rozumiem co zrobiłam?
annette88 pisze:Dzień dobryburczy mi w głodnym brzuchu
czas na sniadanko
a wy już pojedli ?
kinga w. pisze:Nelly pisze:Witaj Torilku
Z czym Kalairku?
Że pies je kocią karmę? naprawdę nie rozumiem co zrobiłam?
A gdzieś w TV wet klamorzył że nie powinien pies jeść kociej karmy bo mu na nery szkodzi... A kot psiej bo za mało wartościowa dla kota. Ale ja sioe na tym nie znam, ja po obrazkach kupuję. Jak jest z kotkiem, znaczy dla kotka. A kotki czasem uważają że nawet jak z kotkiem to nie dla kotka i wtedy albo działkowce albo kibel...
kinga w. pisze:annette88 pisze:Dzień dobryburczy mi w głodnym brzuchu
czas na sniadanko
a wy już pojedli ?
Myyy?? Znaczy się koty i owszem, innej opcji nie ma. Ludź przy kawie, ale jedną noga w sklepie już - zakupy by jakieś trzeba...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Dominka1 i 134 gości