pococito pisze:(...) Impreza była bardzo udana... Baaaaaardzo, tak bardzo, że wczoraj ledwo żyłama moje koty tak strasznie tupały...
Czy Twoje koty chodzą w butach?
Moderator: Estraven
pococito pisze:(...) Impreza była bardzo udana... Baaaaaardzo, tak bardzo, że wczoraj ledwo żyłama moje koty tak strasznie tupały...
Agi pisze:Na razie nie ma mnie na żadnym zdjęciu (tj. tak zeby bylo cos widac)
vitez pisze:Na moich jestes kilku..., Macda rowniez jest na kilku
.
Ale to dzis wieczorkiem dopiero.
alahari pisze:Estraven pisze::arrow: http://www.miau.pl/spotkania/capri.php
Ale podpisy za chwil parę... Razem z pozostałymi jeszcze zdjęciami
Estravenie, tak sie spieszyłam, aby Ci szybko przesłac nasze foty, a Ty ani jednej nie umiesciłeś![]()
Bonifacy pisze:Smutno mi z powodu niemożności poznania Was, obejrzałem galerię fot i stwierdzam, że świetnie się bawiliście, może następnym razem dołączę , Alaharii-dzięki ( Ty wiesz za co
), chyba muszę się uaktywnić na Rok cafe, w końcu mam 12 kotów w domu...Pozdrowienia....
No nie, a ja myślałam, ze Ty masz tutaj inny nick (Waldi cos tam..)![]()
Marylo: dlaczego piszesz, ze byłam szybsza?
Maryla pisze:Chodzi o kalendarz dla Bonifacego (chyba że się mylę?)
Wojtek pisze:pococito pisze:(...) Impreza była bardzo udana... Baaaaaardzo, tak bardzo, że wczoraj ledwo żyłama moje koty tak strasznie tupały...
Czy Twoje koty chodzą w butach?![]()
PumaIM pisze:Bonifacy, aallee piękniasty kicior! Ja w ogóle nie rozumiem, czemu z Twoją dwunastką dopiero teraz się tu pojawiłeś
Bonifacy pisze:PumaIM pisze:Bonifacy, aallee piękniasty kicior! Ja w ogóle nie rozumiem, czemu z Twoją dwunastką dopiero teraz się tu pojawiłeś
który kicior ????

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość