Troche się poruszam w tym forum jak słoń w porcelanie, ale może i tego się nauczę.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wania71 pisze:Byłam dzisiaj w Przemyślu. Oto fotki . Mogę powtórzyć za msb - kotek jest przemiły, kochany słodziak wpakował mi się na kolana i zasnął. Niestety z kuwety korzysta sporadycznie. Może wystarczyłoby go dopilnować, może zmienić żwirek, niedawno był kastrowany.
Za kilka tygodni trzeba mu wyjąć szwy z żuchwy, teraz już kotek je samodzielnie, straszna bieda z niego.
Bazyliszkowa pisze:Może którejś cioteczce przyda się jasna torebka?
Zapraszam na bazarek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=91879
marcjannakape pisze:KarolinaS pisze:dziewczyny, mam pytanie czy nie mogłybyśmy wziąć pod finansową opiekę (tak dodatkowo poza funduszem ślepaczkowym może) biednego koteńka z Boguszyc - niestety koteczek poza tym, że jest niewidomy ma fiv![]()
niestety musiał wrócić do Boguszyc, nie znalazł się żaden tymczas![]()
przeklejam z wątku : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=9010814.
Gosik - kocurek z FIV. Ma około roku. Jest niewidomy. Zmiany w oczach sa po kocim katarze. Mimo braku wzroku jest bardzo wesoły i kontaktowy. Bawi się z innymi kotami, pakuje się na kolana, bawi się zabawkami i niczego się nie boi. Potrafi korzystac z kuwetki i zawsze bezbłędnie trafia do miseczki.Kocur od pani Ireny . Grzybica skórna, stare zmiany bliznowate rogówki, zrosty rogówki ze spojówkami, kot niewidomy. Dziś kastracja. Koci katar z ropnym wypływem z nosa. Kąpiel w zoxinie.Leki: Felisvac Linco-spectin Lydium Inmodulen Ketofen tolfine, Linco-spectin AdvocatePrzebywa od 4.04. w DT - lecznica CoolCaty,.9.04. wraca do Boguszyc, gdzie pozostanie pod opieka weterynaryjna CoolCaty i forum.
może mogłybyśmy coś zrobić dla biedaka![]()
poza nim w Boguszycach jest jeszcze sporo fivowców, z brakiem perspektyw na domy nawet tymczasowe
Skoro chłopak ma gile to znaczy, że oczy są stanem zapalnym.
Proponowałabym je usunąć i wypełnić ta gąbka z antybiotykiem.
Tak jak miał zrobione Pirat vel Vigor czy mój osobisty JW.
alessandra pisze: a jak my stoimy, Marcjanna, z tym koksem finansowym?
czy ktoś ma wieści jakies o Gosiku, kotku, który nie ma nawet dt, a ma fiv?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 51 gości