Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nelly pisze:Witajcie kociaste i Duża
Hannah12 pisze:O mój ślubny i córeczka wczoraj też mieli dzień kakaowy. Wieczorem wypili po ogromnym kubku
kothka pisze:tosiula pisze:Witaj Beatko![]()
Dzięki o zebranie tych karm do jednego worka. Fajnie mozna je porównać. Pytania mogą być u mnie, będzie całość tematuZ tym orijenem mnie pocieszyłaś. Toril też dostał więcej miejsca pod brzuszkiem
I w mieszkaniu jest mniej kłaków. Może to faktycznie zasługa tej karmy. Pewnie jak powyjadają zapasy to im znowu kupię
Orijen to najbardziej wydajna karma jaką znam
A ile energii mają po niejJa czasem już odpadam, a kiedyś Romek tylko spał i jadł i spał
tosiula pisze:kothka pisze:tosiula pisze:Witaj Beatko![]()
Dzięki o zebranie tych karm do jednego worka. Fajnie mozna je porównać. Pytania mogą być u mnie, będzie całość tematuZ tym orijenem mnie pocieszyłaś. Toril też dostał więcej miejsca pod brzuszkiem
I w mieszkaniu jest mniej kłaków. Może to faktycznie zasługa tej karmy. Pewnie jak powyjadają zapasy to im znowu kupię
A ile energii mają po niejJa czasem już odpadam, a kiedyś Romek tylko spał i jadł i spał
Z tą energią to masz całkowitą rację. Koty brykają po całych dniach. Już nie ma porannych i wieczornych drzemek
moś pisze:Bry, no moje jedza i acane jak juz wspomnialam i Orijen tez im smakuje, tylko cena Orijena nmnie powala dla trzech futer i psa to sie trza liczyc z kasa![]()
i znowu o tatarku..kakao uwielbiam
kothka pisze:tosiula pisze:Avian pisze:Kakao ...
Od rana mam ochotę, ale nikt sie nie domyślił i nie przyniósł![]()
Do kitu tacy koledzy
FaceciTrzeba im powiedzieć
Pod warunkiem, że powiesz drukowanymi literami, bo inaczej na pewno nie zrozumieją
catawba pisze:bry
ja się chyba kiedyś skuszę na tego orijena... tylko muszę im najpierw wmówić, że go uwielbiają![]()
acany wziąć do ust nie chciały..
annette88 pisze:dzień dobry, kochani !!
kothka pisze:tosiula pisze:kothka pisze:tosiula pisze:Witaj Beatko![]()
Z tą energią to masz całkowitą rację. Koty brykają po całych dniach. Już nie ma porannych i wieczornych drzemek
Taki skutek uboczny
tosiula pisze:Ale fajny. Lubię jak brykają, tylko wtedy jest niestety więcej łapoczynów. Też pewnie efekt uboczny
Monostra pisze:tosiula pisze:Ale fajny. Lubię jak brykają, tylko wtedy jest niestety więcej łapoczynów. Też pewnie efekt uboczny
Tylko Orijen może przestać być oszczędny. Bo co prawda najpierw mniej jedzą, ale jak brykają, to potem mają większy apetyt
![]()
Moje też więcej szaleją, ale nie jestem pewna, czy to zasługa karmy czy wiosny
Monostra pisze:tosiula pisze:Ale fajny. Lubię jak brykają, tylko wtedy jest niestety więcej łapoczynów. Też pewnie efekt uboczny
Tylko Orijen może przestać być oszczędny. Bo co prawda najpierw mniej jedzą, ale jak brykają, to potem mają większy apetyt
![]()
catawba pisze:bry
ja się chyba kiedyś skuszę na tego orijena... tylko muszę im najpierw wmówić, że go uwielbiają![]()
acany wziąć do ust nie chciały..
kothka pisze:Monostra pisze:tosiula pisze:Ale fajny. Lubię jak brykają, tylko wtedy jest niestety więcej łapoczynów. Też pewnie efekt uboczny
![]()
U mnie zaczęło się to w środku zimywłaśnie po zmianie karmy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 152 gości