Pozdr.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
no ja też czekam no wieści, chociaż ostatnio nie daję rady zbyt często na forum wchodzićKorciaczki pisze:I coś wieści jak nie ma tak nie ma, a my jeszcze ogłoszenie na schronisko24.pl znalazłyśmy o nim
![]()
Pozdr.
Cameo pisze:Mozart nie żyjewpadł pod auto, niestety wychodził
rwał się na dwór
to nie była ruchliwa droga, jestem załamana. Byłam wczoraj z wizytą, nawet mnie nie poinformowali
![]()
To był mój pierwszy tymczas... przepraszam że Cię zawiodłam, kochanieto nie tak miało być
Justa&Zwierzaki pisze:Cameo nie mozesz sie obwiniac , TY zrobiłas wszystko co było w Twojej mocy
Cameo pisze:Marylo, o co Ci chodzi? nie wiedziałam że kot będzie wychodził, inaczej bym go nie oddała, a są na forum osoby które oddawają koty do takich domków, ostatni przykład z kociarni http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=91768&start=0
A o tym że kot wychodził dowiedziałam się wczoraj, popełniłam straszny błąd adopcyjny, przyznaję się...
Spisałam umowę adopcyjną.
Cameo pisze:Mówili że rwał się na dwór, a mieszkają na parterze i kot prysnął drzwiami wejściowymi. A tam na drodze jest ograniczenie prędkości, więc nie mogę w to uwierzyć![]()
Muszę poszperać w papierach, ale miałam taki zapisek...
Maryla pisze:czy to byl domek?
bo ja w niewychodzenie z domkow nie wierze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Claude-meave i 93 gości