Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:Ja w domu juz nie uzywam niczego z chlorem....wole niedomyty kibelek niz otrutego kota...
Podlogi tylko plynami od ktorych co najwyzej jak polize sraczki dostanie nie mowiac juz o zlewie w kuchni z ktorego moje koty uwielbiaja pic wode. Myje tylko plynem do mycia naczyn i splukuje sto razy. Ja mam fobie. Wole zeby bylo nie za czysto niz horrory przezywac.
Ja wiem ze to jest oczywiste ale ja popelnilam blad nie przypilnowalam i tragedia gotowa.
Dlatego pisze o domestosie. Sama nazwa mnie przeraza:)
aga9955 pisze:Dlatego pisze o domestosie. Sama nazwa mnie przeraza:)
jerzykowka pisze:Hondziu, kotek dla Korciaczkow przenocuje u AniZ![]()
![]()
, tylko pytanie kto moze przewiesc go w niedziele do Kalisza. Ja niedziele MUSZE poswiecic moim kociastym (mam tez wizyte kontrolna u weta)
Ania Z pisze:jerzykowka pisze:Hondziu, kotek dla Korciaczkow przenocuje u AniZ![]()
![]()
, tylko pytanie kto moze przewiesc go w niedziele do Kalisza. Ja niedziele MUSZE poswiecic moim kociastym (mam tez wizyte kontrolna u weta)
i kto go do mnie podrzuci i kiedy
aga9955 pisze:Jowitko a jak wyglada sytuacja z mokra karma..?? moze trzeba cos dokupic?
aga9955 pisze:Jowitko a jak wyglada sytuacja z mokra karma..?? moze trzeba cos dokupic?
jerzykowka pisze:aga9955 pisze:Jowitko a jak wyglada sytuacja z mokra karma..?? moze trzeba cos dokupic?
na szczescie jeszcze nieJest jeszcze!!!!!!!!!!!!!
aga9955 pisze:jerzykowka pisze:aga9955 pisze:Jowitko a jak wyglada sytuacja z mokra karma..?? moze trzeba cos dokupic?
na szczescie jeszcze nieJest jeszcze!!!!!!!!!!!!!
Asiu jak bedziecie to zobaczcie na ile tej karmy wystarczy. Kupi sie:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Majestic-12 [Bot] i 616 gości